Exklusiva gardiner i nya stämningsfulla vävar och mönster

Duette® gardinen i sig är inte en nyhet i vår kollektion. Istället har den, under bara ett par år, växt och blivit den mest populära gardinen på marknaden. Vad är det då som gör den så omåttligt populär?

Den vackra Duette® gardinen från Luxaflex® har en unik vävskonstruktion, som bidrar till ett bättre inomhusklimat, samtidigt som den blir blickfånget i en modern heminredning. Nytt i kollektionen är hela 14 nya vävsserier med både iögonfallande mönster och klassiska nyanser.

Luxaflex Duette gardin Dag & NattDuette® Dag & Natt-gardin 64 mm plisséring, i färgen Elephant, väv Batiste. Pris från 6 840:-

Luxaflex Duette gardin Top Down/Bottom UpDuette® Top Down/Bottom Up i design Elan Haze. Pris från 2 849:-

Moderna gardiner kan bra mycket mer än att bara skärma av för solljus och nyfikna blickar. De är också en unik del i den personliga inredningen, plus att de kan bidra till ett bättre inomhusklimat.

Duette® gardinen är den största och mest exklusiva kollektionen på marknaden. Den unika konstruktionen får väven att hänga vackert med plisséringar fint fördelat över hela gardinen. De passar utmärkt till alla typer av fönsterformer och storlekar, från takfönster till stora panoramafönster. I den nya kollektionen är hög kvalité, hållbarhet och vackra vävar i fokus.

En mängd sofistikerade färger och läckra textilier

Med över 400 vävar kan du skapa precis det unika uttryck du önskar i ditt hem. Kollektionen bjuder t.ex. på 14 nya vävsserier, åtta lekande mönster och flera vackra färger som säkrar en sofistikerad och tidlös stil.

Den vackra texturen i vävarna bidrar till ett mjukt och behagligt ljusinsläpp och valet mellan tre olika tätheter ger en flexibel avskärmning. Välj t.ex. en transparent väv till köket och en mörkläggande variant till sovrummet, eller välj modellen Dag & Natt som kombinerar två vävar i en och samma gardin, från en tunn väv över till en kraftigare struktur.

Vill du kombinera hög kvalité med hållbarhet, så erbjuder den nya kollektionen på fina vävar som Eternity, framtagen av 40% återvunnen polyester och Bamboo med fibrer från miljömässigt hållbara bambuplantage.

Luxaflex Duette gardinDuette® gardin med väv Batiste Christel, som har ett skuggliknande blommönster. Pris från 1 406:-

Vacker inramning för en behaglig atmosfär

Väven i en Duette® gardin består av två lager med luftficka emellan, som har en isolerande effekt – både sommar och vinter. På så vis sparar du energiförbrukningen och får ett bättre inomhusklimat. Den mjuka textilen och luftfickorna förbättrar dessutom akustiken i rummet genom att motverka eko från hårda ytor som glas, väggar och klinker.

Smarta sätt att manövrera Duette® gardinen

Välj en betjäning utan långa linor för ett stilrent uttryck eller slå till på smarta PowerView® Motorisering för en fulländad lösning. Med detta system justerar gardinerna sig automatiskt, dygnet runt, utifrån dina förinställningar och önskemål.

Luxaflex Duette gardinDuette® med väv Batiste Chrushing. Pris från 1 406:-

5 unika fördelar med Duette®

    • Exklusiv design: Ett stort urval vackra vävar i sofistikerade färger och iögonfallande mönster. Varje väv är av en helt unik kvalitet och struktur – från en naturlig linnelook i väven Batiste till en slät och jämn look i väven Elan.
    • Flexibel solavskärmning: Välj väv från transparent till mörkläggande, eller välj modellen Top Down/Bottom Up. Denna modell kan sänkas från toppen och höjas från botten – på så sätt skärmar du av utan att stänga ute allt dagsljus.
    • Ett energieffektivt val: Fönster är en stor källa till hemmets energiförlust. Duette® gardinen är uppbyggd av luftfickor som har en isolerande effekt och håller på så sätt värmen på vintern och bibehåller rummet svalt på sommaren.
    • Hållbara vävar: En del vävar i Duette® kollektionen är producerade av återvunna material. Välj t.ex. väven Eternity, tillverkad till 40% av återvunnen polyester.
    • Smart kontroll: Med PowerView® systemet justerar gardinerna sig automatiskt efter dina förinställningar. I PowerView® App kan du enkelt justera gardinens placering, skapa personliga scenarier eller välja att låta dem styras av soluppgång och -nedgång.

Bläddra i nya kollektionen

Hos någon av våra många Luxaflex® återförsäljare kan du bläddra i nya kollektionsboken och uppleva alla de nya vävarna, färger och mönster.

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling