PowerView® + Apple HomeKit = Sant

Känner du igen talesättet ”den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge…”? Nå, just gällande kompabiliteten med Apple HomeKit har väntan varit lång, men nu är den äntligen över! Från och med nu har smarta PowerView® motorisering, den senaste tekniken inom automatiserade gardiner, stöd av Apple HomeKit.

PowerView och Apple HomeKit

PowerView® Hub 2.0 och Apple HomeKit

Sedan lanseringen av PowerView® Hub 2.0 har vi väntat på att bli godkända och kompatibla med HomeKit – något vi nu glatt kan meddela att vi är. Har du redan införskaffat Hub 2.0 har du bara några få steg innan du kopplat ihop PowerView® systemet och dina gardiner med Apple HomeKit. Hur du enklast gör hittar du svar på i våra ”Vanliga frågor” >

En liten, men nog så viktig detalj: den ”setup code” som efterfrågas, står skriven i en halvcirkel (sifferformat xxx-xx-xx) på Hubens undersida.

PowerView Hub 2.0

Till dig som väntat med att skaffa PowerView® gardiner eller som tycker att detta låter nytt och spännande – kontakta en Luxaflex® återförsäljare för mer information och för att prova systemet i butik.

PowerView® äldre Hub

Har du vår tidigare Hub måste du uppgradera ditt PowerView® system genom att byta ut gammal Hub till Hub 2.0 (dina gardiner och motorer fungerar fortsatt och behöver inte uppgraderas) för att kunna koppla ihop PowerView® med Apple HomeKit.

PowerView Hub, den äldre

Hur du överför inställningar från din tidigare Hub till 2.0 hittar du i vår PowerView® Quick Startguide (sidan 13) >

Vad är då PowerView® Motorisering?

PowerView® Motorisering tillåter dina gardiner att fungera med den senaste tekniken som du enkelt styr via App eller röst, precis som vilken annan pryl som helst i det smarta hemmet. Du kan förprogrammera olika scenarier så att gardinerna sköter sig själva, du behöver inte ens vara hemma. Perfekt när du vill att hemmet ska se bebott ut, medan du i själva verket är på semester.

PowerView styrenheter

För dig som är intresserad av att läsa mer om PowerView®, klicka här >

Vilka gardiner fungerar med PowerView®?

Ett stort utbud av Luxaflex® olika gardinmodeller går att få med PowerView® och vi arbetar kontinuerligt fram nya modeller. I dagsläget kan du få PowerView® till Duette®, Silhouette®, Twist®, plisségardiner, rullgardiner, hissgardiner, lamellgardiner, persienner och gardinlängder med skena.

Övriga kompatibla system

PowerView® Motorisering är sedan tidigare kompatibelt med en rad olika system som Amazon Alexa, Google Home, Fibaro, Samsung SmartThings med flera. En del med direktstöd, andra kopplas via API eller IFTTT.

Mer om olika kompatibla system hittar du under ”Vanliga frågor” och rubriken ”Kompabilitetsfrågor gällande PowerView® Motorisering”, som du hittar här >

 

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling