Warning: copy(D:\Hostingspaces\Hunter Douglas1\blog.luxaflex.se\wwwroot\blog/wp-content/wflogs//GeoLite2-Country.mmdb): failed to open stream: Permission denied in D:\Hostingspaces\Hunter Douglas1\blog.luxaflex.se\wwwroot\blog\wp-content\plugins\wordfence\lib\wordfenceClass.php on line 1984 Luxaflex blogg | Smarta gardiner - här är anledningarna till varför du inte vill leva utan dem

Smarta gardiner – här är anledningarna till varför du inte vill leva utan dem

Den senaste tiden har det hänt en hel del i den digitala världen. Framför allt har den tekniska era vi befinner oss i tagit ett stadigt kliv in i våra privata hem. Vi tänder och släcker lampor via en app på mobilen, låser upp dörren samtidigt som bilen rullar in på uppfarten och streamar musik till hemmets olika högtalare. Till denna kategori av smarta enheter kan vi nu addera skräddarsydda gardiner.

 • Luxaflex PowerView och Duette

  Motoriserade gardiner

  Låt gardinerna bli en viktig del i ditt hem för att skapa en skön atmosfär genom att kunna styra ljuset som du önskar, precis när du önskar, utan att behöva släppa det du håller på med just för stunden. Du får funktion och design av högsta kvalitet när du väljer gardiner med PowerView® motorisering – väl igång är det svårt att föreställa sig livet utan dem!

 • Luxaflex PowerView och Duette

  Ett smart hem

  Kategorin Smart Home växer så det knakar och har kommit att bli samlingsnamnet på de smarta enheter som på ett eller annat sätt gör ditt hem mer intelligent. I vissa öron kan det låta fullständigt onödigt med smarta motoriserade gardiner, men de kommer med en hel del (smarta!) lösningar som gör att de nästan blir oumbärliga att leva utan.

 • Luxaflex PowerView och Silhouette

  Trygghet när du är borta

  En av de absoluta fördelarna är flexibiliteten som smarta gardiner erbjuder. Med PowerView® App kan du nämligen tidsinställa dina gardiner så att de rör sig enligt ett, av dig förutbestämt, scenario. Du behöver alltså inte ens vara hemma! Perfekt för dig som gillar tryggheten med att låta ditt hem se bebott ut när du i själva verket är på semester.

 • Luxaflex PowerView och Twist

  Skräddarsydd kvalité

  Alla Luxaflex® gardiner skräddarsys efter dina mått och färgval, så förutom de många olika gardinmodellerna du har att välja mellan, har du även ett stort urval vävar och färger att välja från. Alla våra kvalitetsvävar, från de mest färgsprakande till de mer neutrala, finns presenterade i våra kollektionsböcker som du hittar hos din PowerView® återförsäljare.

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling