Inred med vackra & skräddarsydda loungegardiner

Vem vill inte inreda sitt hem med senaste tidens heta trend – loungegardinen! Efter en tids tomma och “gapande” fönster skiftar vi nu över till att vilja ha långa böljande gardiner, gärna från tak till golv. Och visst är det något alldeles speciellt med dessa vackra vågor som ger rummet den där softa touch många av oss längtat efter.

 • Luxaflex Gardinlängder

  5 olika gardinmodeller

  Nytt i Luxaflex® sortiment är just gardinlängder och ur vår kollektion kan du välja mellan fem vackra gardinmodeller, beroende på om du vill inreda med en gardinstång eller gardinskena. Den vita gardinen på bilden heter Wisper och är uppsydd med Swingband för att skapa den vackra loungegardinen. Bland de övriga gardinmodellerna hittar du bl.a. veckbandsgardin och öljettgardin.

 • Luxaflex Gardinlängder

  Skräddarsytt, redo för upphängning

  Varje gardinlängd skräddarsys efter dina mått, önskemål på gardinmodell och väv. Du får därför en helt unik gardinupphängning att inreda ditt hem med. Glöm tanken på för korta, eller för långa, gardiner till dina fönster – en skräddarsydd gardin från Luxaflex® passar perfekt! Det ser nämligen någon av våra erfarna och duktiga återförsäljare till, som erbjuder hembesök med både måttservice och upphängning.

 • Luxaflex Gardinlängder

  Toppkvalité – eftersom endast det bästa är bra nog

  Kollektionen är handplockad, eftersom bara det bästa är bra nog. Du väljer fritt och brett ur en mängd olika kvalitetsvävar, från tunna linnetyger till mustig sammet. I kollektionen hittar du även mörkläggande vävar, perfekt till sovrummet om du tycker om att sova i mörker. Samtliga vävar är dessutom flamsäkra, som en extra trygghet. När du hittat din favoritväv syr vi upp den till önskad längd och bredd.

 • Luxaflex Gardinlängder

  Gardinskena på köpet när du beställer nya gardinlängder från Luxaflex®

  Under mars och april månad får du en gratis gardinskena när du väljer att köpa nya gardinlängder ur vår vackra kollektion DePloeg by Luxaflex®.

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling