Tranquil Dawn – en början på något nytt

Tranquil Dawn fångar inredningskänslan för 2020 och är årets utvalda Dulux-färg. Den lekfulla färgen skiftar utifrån omgivande toner, vilket ger en lugn och modern känsla i ditt hem. Ta en titt på våra gardiner för att hämta inspiration om hur du kan uppdatera din inredning med denna vilsamma färg.

Tranquil Dawn – en början på något nytt

Naturlig skönhet

Ljuset förändrar sig under dagen och färgen skiftar ton efter ljuset i grått, blått eller grönt. Det skapar en fin kontakt med omvärlden.

Årets färg Tranquil Dawn Årets färg Tranquil Dawn

Föränderligt ljus

Gröna och blåa toner är utmärkta för att hantera starkt ljus. Färgerna dämpar solens strålar och förvandlar rummet till en lugn, rofylld plats. Det är perfekt om du vill stänga den hektiska omvärlden ute.

LÄS OCKSÅ: Gardinfärgen påverkar ditt välbefinnande >

Årets färg Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin Årets färg Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin

Det handlar om proportioner

Använd den mjuka gröna kulören som den dominerade färgen på dina gardiner för att skapa en lugn och dämpad miljö. Kombinera den med orange eller gult för att tillföra energi och lekfullhet.

Luxaflex® Plisségardin i nyans av årets färg Tranquil Dawn Luxaflex® Plisségardin i nyans av årets färg Tranquil Dawn

Kontraster

Lägg till färger i bränd umbra, brunt och mässing för att skapa en elegant och modern stil som känns kreativ och inspirerande. Du kan också matcha med rosa toner för en snygg, ombonad och naturlig stil.

Årets färg Tranquil Dawn

Ta en titt på våra gardiner för att hämta inspiration om hur du kan uppdatera din inredning med denna vilsamma färg.

Se video

Varför Luxaflex®?

Din Luxaflex® återförsäljare har stor kunskap om färg och ljus, och hjälper dig med råd och inspiration för ditt hem och dina fönster. I butiken kan du se mängder av färger på gardiner och vävar och även få en inblick i de senaste trendfärgerna.