PowerView® motorisering

Tänk dig en värld där dina gardiner kan agera efter dina behov, justera sig automatiskt och skapa den perfekta stämningen morgon, middag som kväll.

Just detta är det fantastiska med PowerView® motorisering – du kan programmera dina gardiner att placera sig precis där du önskar, via PowerView® app i din smarttelefon eller surfplatta.

“PowerView® motorisering är smarta gardiner som gör livet lite enklare, helt enkelt!”

Ge oss 30 sekunder, så ska vi visa vad vi menar:


PowerView®

Valfri styrning: fjärrkontroll eller mobiltelefon

Du kan alltså välja om du vill styra dina gardiner via fjärrkontroll eller via smarttelefon/surfplatta. Det ena utesluter inte det andra! Någon i familjen kanske föredrar en fjärrkontroll medan någon annan tycker att smarttelefonen är det absolut bekvämaste. Det är upp till var och en. Du kan dessutom få en väggmonterad fjärrkontroll, så vet du alltid vart du har den!

“Vi uppfann inte ljuset, men vi har hittat ett smartare, enklare och mer bekvämt sätt att kontrollera det på. Även när du inte är hemma.”

Livet med PowerView® blir så mycket enklare…

Låt gardinerna bli en viktig del i ditt hem och skapa en skön atmosfär genom att styra ljuset som du önskar. Du får funktion och design av högsta kvalitet när du väljer gardiner med PowerView® motorisering – och du, väl igång är det svårt att föreställa sig livet utan dem!


Funderar du på om PowerView® motorisering är något för dig? Här får du fem snabba fördelar, som kommer att underlätta din vardag:

1. Flexibel tidsinställning

Med en enkel förprogrammerad tidsinställning betjänas dina gardiner automatiskt – du behöver inte ens vara hemma! Dessutom är PowerView® kompatibelt med många andra Home Automation system, i vissa fall direktstöd och i andra fall via API, för att du ska få det mesta utav ditt smarta hem.

2. PowerView® App

Att dina motoriserade gardiner kan kopplas till en app ger dig verkligen möjligheten till en precis betjäning. I PowerView® App kan du nämligen styra gardinerna som du vill, oavsett om det gäller att höja, sänka, dra för, öppna upp eller vinkla dem. Du drar bara lätt med fingret över skärmen på din smarttelefon eller surfplatta. Ladda ner PowerView® App via App Store eller Google Play för att själv testa de olika möjligheterna som smarta gardiner ger dig!

3. Enkel plug-in installation

Välj om gardinerna ska vara batteridrivna eller strömförsörjda. Båda alternativen är lika enkla att installera själv. Steget till “home automation” har aldrig varit enklare att ta!

4. Säkerhet i fokus

En PowerView® motoriserad gardin har många fördelar. Förutom att du kan få ditt hem att se bebott ut när du är på semester, betyder en motoriserad gardin att den har en kedje- och linfri betjäning som bidrar till ett säkrare hem där småbarn vistas.

5. Ett energieffektivt val

Sist men absolut inte minst, du kan också välja att koppla ihop tidsinställning med solens upp- och nedgång. PowerView® App räknar ut vart du befinner dig och ser därefter till att utnyttja solens energi maximalt.

Styr dina gardiner – oavsett vart i världen du befinner dig

Självklart kan PowerView® App, som du laddar ner till din smarttelefon eller surfplatta, mer än fjärrkontrollen! Väljer du att koppla in RemoteConnect kan du via appen styra dina gardiner oavsett var du än befinner dig i världen. Några enkla knapptryck via din smarttelefon eller surfplatta och du justerar dina gardiner upp eller ner, som om du vore hemma. Ditt hem ser alltid bebott ut, med andra ord!

Kostnad

Låter PowerView® motorisering som något för dig – då är du kanske intresserad av att se vad det kostar?

Läs om vad PowerView® motorisering kostar

Fördjupad fakta om PowerView® motorisering

Till dig som vill veta lite mer om PowerView® motorisering innan du besöker en återförsäljare kan vi tipsa om produktsidan om PowerView® motorisering – här går vi in lite mer i detalj och gör vissa djupdyk. Som i det här huset till exempel. Det återspeglar ditt hem och hur allt hänger ihop med PowerView®, leta efter “Ett uppkopplat hem”.

Likaså kan du läsa mer om vilka Home Automation system som är kompatibla med PowerView®, särskilt intressant nu när andra generationens hub 2.0 är här!