Ett hem fyllt med personlighet

Silhouette gardin och @lillesnefnugdk

Vi har fått möjligheten att följa våra Silhouette® gardiner hela vägen hem till livsstilsbloggaren Apu, som har ett helt unikt sinne för inredning. Låt dig inspireras av Apu och hennes hem – där design möter funktion, precis som man vill ha det!

Silhouette gardin och @lillesnefnugdk

Vem bor här?

Det gör Apu men sin familj, som förutom henne själv utgörs av tre barn och sambon Kenneth. Apu är dansk livsstilsbloggare med Instagramprofilen @lillesnefnugdk. Hennes namn, Aputinnguaq (Apu) härstammar från Grönland och betyder ”Lilla Snöflinga” (på danska Lille Snefnug) – som hon alltså gjort sig känd genom.

De har bott i huset, som liggen strax utanför danska Ribe, sedan april 2017.

Silhouette gardin och @lillesnefnugdk

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

När jag inreder tänker jag i värme – att få med något element från naturen och att det ska kännas hemtrevligt. Jag tycker om den varma färgpaletten. Jag vill gärna sätta min egen prägel och det är viktigt för mig att hitta något nytt, något som jag aldrig har sett tidigare. Jag vill gärna skapa något eget, och många gånger vet jag hur jag vill ha det, innan jag överhuvudtaget vet om det finns eller är möjligt.

Silhouette gardin och @lillesnefnugdk

Vad föll du för hos Silhouette® gardinen?

Vi letade efter något annan än vanliga gardinlängder eftersom vårt vita golv drar uppmärksamheten åt damm och smuts. Fördelen med de vita golven är att vi ser det som samlas och då kan göra något åt det. Så tanken är ju god!

Det jag föll för i första hand var faktiskt den motoriserade lösningen, som jag först såg på Instagram. Genom att utforska möjligheterna på Luxaflex® hemsida hittade jag snabbt fram till Silhouette®. Jag föll för enkelheten, att den tillsammans med sin transparens ändå ger en mysfaktor.

Silhouette® gardinen finns i flera olika färger. Jag valde den som heter Wood Ash, som är varm i färgen och därför passar perfekt till vår inredning.

Silhouette gardin och @lillesnefnugdk

Vad tycker du är särskilt smart med PowerView® betjäning?

Vi tycker det är supercool att alla våra gardiner kan rulla upp på samma gång. Så slipper vi ta en gardin i taget, och med våra stora fönsterpartier sparar det oss tid. Och så är det ju bara sån lyx att vi kan styra dem från soffan!

Det är också smart att tidsinställningen gör så att alla gardinerna åker upp på morgonen, den tid vi önskar, och motsvarande på kvällen.

Nyfiken på mer om PowerView®? Klicka och läs mer om smarta Appstyrda gardiner >

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling