PowerView® automation

Hälsa PowerView® automation Gen 3 välkommen! Att kunna tidsinställa och styra dina gardiner via app förhöjer komforten i hemmet samtidigt som det förenklar vardagen. Med PowerView® automation Gen 3 får du den senaste teknologin ihop med ett lättanvänt system.

Elektriska gardiner som styrs med PowerView

Hur fungerar PowerView® automatiska gardiner?

PowerView® automation är ett trådlöst system som gör det möjligt att styra gardinerna utan att du själv behöver gå runt och justera varje gardin. Motorn i gardinen får ström från ett diskret batteri eller genom en sladd till ett eluttag. Du kan styra de motoriserade gardinerna med hjälp av en fjärrkontroll, med app eller som intelligenta gardiner som är anslutna till ditt smarta hem. Det betyder att du kan aktivera gardinerna med bland annat tidsinställning och röst.

PowerView gardiner kan styras via mobil eller fjärrkontroll

Uppgradera vardagen med automatiska gardiner

Med PowerView® blir skräddarsydda gardiner även intelligenta gardiner. Styr gardinerna via app eller med en fjärrkontroll - eller låt gardinerna sänkas, höjas, vippas och vridas automatiskt efter din dygnsrytm och dina behov. De automatiska gardinerna gör din vardag bekvämare och säkerställer rätt förhållanden i hemmet dygnet runt, året runt.

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra smarta PowerView® gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Hur styr jag mina PowerView® gardiner?

Med några få klick styr du enkelt gardinerna i ditt hem, kontrollerar ljusinsläpp och skapar rätt stämning – utan att behöva gå runt och justera varje gardin. Välj att styra dina motoriserade PowerView® gardiner via:

 • PowerView® app, utan extra omkostnader
 • PowerView® fjärrkontroll

Läs PowerView® manual
Intelligenta gardiner till smarta hem

Hur styr jag mina gardiner automatiskt?

Förverkliga drömmen om ett imponerande smart hem med intelligenta gardiner. Kompletterar du ditt system med en Gateway kan du ansluta dina gardiner till ditt smarta hem-system via Google Home Assistant eller Amazone Alexa med flera. Därefter kan du röststyra dina gardiner, eller tidsinställa dem till att följa din dygnsrytm.

Blogg: Familjen Gregersens smarta hem
Luxaflex PowerView app

Perfekt atmosfär morgon, middag och kväll

Ställ in de automatiska gardinerna att gradvis höjas på morgonen så att du kan vakna med solen eller till att sänkas och skapa en mysig atmosfär och avskildhet i vardagsrummet på kvällen. I PowerView® app kan du ställa in personliga scenarier anpassade efter din livsstil eller efter solens position, så att du får rätt ljusinsläpp i ditt hem.

Blogg: Inspireras till ett intelligent hem
PowerView Pebble i olika färger

Styr gardinerna med en fjärrkontroll

Du kan styra varje grupp gardiner i ditt hem med en fjärrkontroll lika enkelt som du sätter på teven. Med Pebble® fjärrkontroll kombineras funktion och design i en elegant lösning som finns i 10 olika färger.

Du behöver aldrig mer leta efter fjärrkontrollen

Om du föredrar att istället väggmontera din fjärrkontroll är detta också möjligt. Då vet du alltid vart den finns. Du kan välja mellan tre olika färger.

Vilka är fördelarna med PowerView® automatiska gardiner?

Det finns många fördelar att glädjas åt när du investerar i Powerview® automatiska gardiner:

 • Bekvämligheten med ett Smart hem
 • Ökad integritet och säkerhet
 • Lätt att använda
 • Barnsäkert utan nedhängande linor
 • App, fjärrkontroll eller röststyrning
 • Styr flera gardiner automatiskt
 • Kompatibelt med andra smarta hem system
 • Perfekt för både fönster och dörr
 • Förbättrar hemmets energieffektivitet
 • Skyddar inredningen från UV-strålar
 • Kräver ingen elektriker
 • Inbyggda uppladdningsbara Li-ion batterier
 • Mått- och monteringsservice

Klicka och få mer information om de olika enheterna:
home portrait home landscape
Öppna

Pebble® fjärrkontroll

Hjärtat i PowerView® automation systemet är den lättanvända fjärrkontrollen, med vilken du kan styra varje enskild gardin, eller alla gardiner i ett rum samtidigt, genom några få knapptryck.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® App

Med PowerView® App fungerar din smarttelefon eller surfplatta som en fjärrkontroll till dina gardiner. Du kan välja att styra en gardin eller hela hemmet. Har du dessutom valt att koppla in RemoteConnect behöver du inte ens vara hemma för att höja eller sänka dina gardiner. Både PowerView® App och RemoteConnect behöver PowerView® Hub för att fungera.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® App

Med PowerView® App fungerar din smarttelefon eller surfplatta som en fjärrkontroll till dina gardiner. Du kan välja att styra en gardin eller hela hemmet. Har du dessutom valt att koppla in RemoteConnect behöver du inte ens vara hemma för att höja eller sänka dina gardiner. Både PowerView® App och RemoteConnect behöver PowerView® Hub för att fungera.

Föregående Nästa

Öppna

Pebble® fjärrkontroll

Hjärtat i PowerView® automation systemet är den lättanvända fjärrkontrollen, med vilken du kan styra varje enskild gardin, eller alla gardiner i ett rum samtidigt, genom några få knapptryck.

Föregående Nästa

Öppna

Väggmonterad fjärrkontroll

Den väggmonterade fjärrkontrollen låter dig enkelt styra varje enskild gardin, eller alla gardiner i ett rum samtidigt, genom några få knapptryck.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® Hub

PowerView® Hub, kopplat till hemmets router, är den centraliserade hjärnan bakom hela PowerView® systemet. Den lägger dina skräddarsydda scenarier på minnet, aktiverar tidsinställningar och fungerar som hemmets centrala kontrollenhet för alla gardiner kopplade till PowerView®.

Föregående Nästa

Hur kopplas PowerView® automation till andra smarta hem system?

De automatiska gardinerna är utformade för att fungera med de allra flesta smart home system. Anslut till exempel de intelligenta gardinerna till Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mer om kompatibilitet

Skräddarsytt pris

Automatisering med PowerView® är ett pristillägg till dina skräddarsydda gardiner. Priset på PowerView® varierar beroende på vilken betjäningsmöjlighet du önskar. Det är med andra ord en extra investering som säkerställer att du får ut mer av dina gardiner.

Få en prisuppfattning här

Automatiska gardiner är energieffektiva

Dina gardiner kan hjälpa till att minska din energiförbrukning och med PowerView® automation blir det ännu enklare. Av all värmeförlust från ett hem, sker 50 % via fönstren. Ställ därför in dina gardiner så att de sänks på kvällen och natten så att värmen hålls kvar tack vare gardinernas isolerande effekt.

Blogg: Tips på hållbar inredning med gardiner

Hur styr jag mina gardiner när jag inte är hemma?

För ytterligare säkerhet när du inte är hemma kan du justera dina gardiner via PowerView® app på mobil eller surfplatta genom vår Remote Connect™-funktion. På så sätt kan du få det att se ut som att någon är hemma och hålla oinbjudna gäster borta.

Blogg: För dig som älskar elektriska prylar

PowerView® i ett stort hem

Om ditt hem är på många kvadratmeter kan du förstärka signalen med en eller flera PowerView® gateways, så att de intelligenta gardinerna fungerar även i de mest avlägsna rummen i hemmet. Vår gateway finns i två versioner; en standard och en pro-variant.

Hitta en auktoriserad PowerView® återförsäljare

Om du är nyfiken på de intelligenta gardinerna är du välkommen att uppleva och höra mer om PowerView® hos din närmaste återförsäljare. Boka en tid och se hur PowerView® kan göra ditt liv enklare.

Hitta närmaste återförsäljare

Vanliga frågor