PowerView® Automation

Vi uppfann inte ljuset, men vi har hittat ett smartare, enklare och mer bekvämt sätt att kontrollera det på. Även när du inte är hemma.

Elektriska gardiner som styrs med PowerView

Hur fungerar PowerView® automatiska gardiner?

PowerView® Automation är ett trådlöst system som gör det möjligt att styra gardinerna utan att du själv behöver gå runt och justera varje gardin. Motorn i gardinen får ström från ett diskret batteri eller genom en sladd till ett eluttag. Du kan styra de motoriserade gardinerna med hjälp av en fjärrkontroll eller som intelligenta gardiner som är anslutna till ditt smarta hem. Det betyder att du kan aktivera gardinerna med bland annat tidsinställning och röst.

PowerView gardiner kan styras via mobil eller fjärrkontroll

Uppgradera vardagen med automatiska gardiner

Med PowerView® blir skräddarsydda gardiner även intelligenta gardiner. Styr gardinerna med en fjärrkontroll eller låt gardinerna sänkas, höjas, vippas och vridas automatiskt efter din dygnsrytm och dina behov. De automatiska gardinerna gör din vardag bekvämare och säkerställer rätt förhållanden i hemmet dygnet runt, året runt.

None

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra smarta PowerView® gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Klicka och få mer information om de olika enheterna:
home portrait home landscape
Öppna

Pebble® och väggmonterad fjärrkontroll

Med Pebble® fjärrkontroll, eller den väggmonterade kontrollen, kan du enkelt styra en enskild gardin eller alla gardiner i rummet samtidigt, precis som du vill. Denna fjärrkontroll är utgångspunkten för hela PowerView®-systemet och låter dig komma igång enkelt.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® App

Med PowerView® App fungerar din smarttelefon eller surfplatta som en fjärrkontroll till dina gardiner. Du kan välja att styra en gardin eller hela hemmet. Har du dessutom valt att koppla in RemoteConnect behöver du inte ens vara hemma för att höja eller sänka dina gardiner. Både PowerView® App och RemoteConnect behöver PowerView® Hub för att fungera.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® App

Med PowerView® App fungerar din smarttelefon eller surfplatta som en fjärrkontroll till dina gardiner. Du kan välja att styra en gardin eller hela hemmet. Har du dessutom valt att koppla in RemoteConnect behöver du inte ens vara hemma för att höja eller sänka dina gardiner. Både PowerView® App och RemoteConnect behöver PowerView® Hub för att fungera.

Föregående Nästa

Öppna

Pebble® och väggmonterad fjärrkontroll

Med Pebble® fjärrkontroll, eller den väggmonterade kontrollen, kan du enkelt styra en enskild gardin eller alla gardiner i rummet samtidigt, precis som du vill. Denna fjärrkontroll är utgångspunkten för hela PowerView®-systemet och låter dig komma igång enkelt.

Föregående Nästa

Öppna

Pebble® och väggmonterad Scene fjärrkontroll

Med Pebble® Scene fjärrkontroll, eller den väggmonterade Scene fjärrkontrollen, kan du enkelt aktivera förinställda scenarier. För att kunna använda Scene fjärrkontroll ska du även ha PowerView® Hub och App installerad.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® Hub

PowerView® Hub, kopplat till hemmets router, är den centraliserade hjärnan bakom hela PowerView® systemet. Den lägger dina skräddarsydda scenarier på minnet, aktiverar tidsinställningar och fungerar som hemmets centrala kontrollenhet för alla gardiner kopplade till PowerView®.

Föregående Nästa

Öppna

PowerView® förstärkare

Förstärkaren är en liten diskret signalförstärkare som placeras i någon av hemmets stickkontakter för att utöka och förbättra signalen. På det sättet fungerar PowerView® i hela hemmet, oavsett hur stor din bostad är.

Föregående Nästa

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Hur styr jag mina PowerView® gardiner?

Med några få klick styr du enkelt gardinerna i ditt hem, kontrollerar ljusinsläpp och skapar rätt stämning – utan att behöva gå runt och justera varje gardin. Det finns tre olika styrningsalternativ för de motoriserade PowerView® gardinerna.

 • Pebble® fjärrkontroll
 • PowerView® App
 • Pebble® Scene kontroll

Läs PowerView® manual
Intelligenta gardiner till smarta hem

Hur styr jag mina gardiner automatiskt?

Förverkliga drömmen om ett imponerande smart hem med intelligenta gardiner. Den centrala hjärnan i systemet är PowerView® Hub, som du ansluter till ditt WiFi. Efter installationen sköter hubben resten. Sen styr du gardinerna via PowerView® app på din mobil eller surfplatta, använder röststyrning eller tidsinställer gardinerna efter din dygnsrytm.

Blogg: Familjen Gregersens smarta hem
Luxaflex PowerView App

Perfekt atmosfär morgon, middag och kväll

Ställ in de automatiska gardinerna att gradvis höjas på morgonen så att du kan vakna med solen eller till att sänkas och skapa en mysig atmosfär och avskildhet i vardagsrummet på kvällen. I PowerView® app kan du ställa in personliga scenarier anpassade efter din livsstil eller efter solens position, så att du får rätt ljusinsläpp i ditt hem. Du kan också aktivera scenarier med PowerView® Scene kontroll om någon i hemmet inte har appen.

Blogg: Inspireras till ett intelligent hem
PowerView Pebble i olika färger

Styr gardinerna med en fjärrkontroll

Du kan styra varje grupp gardiner i ditt hem med en fjärrkontroll lika enkelt som du sätter på teven. Med Pebble® fjärrkontroll kombineras funktion och design i en elegant lösning som finns i 10 olika färger.

Du behöver aldrig mer leta efter fjärrkontrollen

Om du föredrar att istället väggmontera din fjärrkontroll eller Scene kontroll är detta också möjligt. Då vet du alltid vart den finns. Du kan välja mellan tre olika färger.

Vilka är fördelarna med PowerView® automatiska gardiner?

Det finns många fördelar att glädjas åt när du investerar i Powerview® automatiska gardiner:

 • Bekvämligheten med ett Smart hem
 • Ökad integritet och säkerhet
 • Lätt att använda
 • Barnsäkert utan nedhängande linor
 • Fjärrkontroll, app eller röststyrning
 • Styr flera gardiner automatiskt
 • Kompatibelt med andra smarta hem system
 • Perfekt för både fönster och dörr
 • Förbättrar hemmets energieffektivitet
 • Skyddar inredningen från UV-strålar
 • Kräver ingen elektriker
 • Inbyggda Li-ion batterier
 • Mått- och monteringsservice

Hur kopplas PowerView® Automation till andra smarta hem system?

De automatiska gardinerna är utformade för att fungera med de allra flesta smart home system. Anslut till exempel de intelligenta gardinerna till Apple HomeKit, Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mer om kompatibilitet

PowerView® motor kostar från 2 248 kr

Uppladdningsbart batteripaket: 820 kr

18V strömförsörjning till kontakt 283 kr

PowerView® Hub 2.0 3 395 kr (för styrning med app)

Pebble® fjärrkontroll 1 165 kr

Mer information om priser >

Skräddarsytt pris

Priserna för PowerView® är utöver priset på skräddarsydda gardiner och varierar beroende på hur många gardiner och vilket styrningsalternativ du väljer. Det är med andra ord en extra investering som säkerställer att du får ut mer av dina gardiner.

Automatiska gardiner är energieffektiva

Dina gardiner kan hjälpa till att minska din energiförbrukning och med PowerView® Automation blir det ännu enklare. Av all värmeförlust från ett hem, sker 50 % via fönstren. Ställ därför in dina gardiner så att de sänks på kvällen och natten så att värmen hålls kvar tack vare gardinernas isolerande effekt.

Blogg: Tips på hållbar inredning med gardiner

Hur styr jag mina gardiner när jag inte är hemma?

För ytterligare säkerhet när du inte är hemma kan du justera dina gardiner via PowerView® app på mobil eller surfplatta genom vår Remote Connect™-funktion. På så sätt kan du få det att se ut som att någon är hemma och hålla tjuvar och oinbjudna gäster borta.

Blogg: För dig som älskar elektriska prylar

PowerView® i ett stort hem

Om ditt hem är på många kvadratmeter kan du förstärka signalen med en repeater eller med en extra Hub så att de intelligenta gardinerna fungerar även i de mest avlägsna rummen i hemmet.

Hitta en auktoriserad PowerView® återförsäljare

Om du är nyfiken på de intelligenta gardinerna är du välkommen att uppleva och höra mer om PowerView® hos din närmaste återförsäljare. Boka en tid och se hur PowerView® kan göra ditt liv enklare.

Hitta närmaste återförsäljare

Vanliga frågor