Takfönster

Total kontroll över ljusinsläpp och värme

Ett takfönster är många gånger ett bra sätt att göra ett rum ljusare och luftigare.

Men det man ska tänka på är att det oftast, för att inte säga alltid, blir en värmekälla och här kan en Luxaflex® gardin för takfönster verkligen göra skillnad. Sitter takfönstret dessutom i ett sovrum, blir det nästintill oumbärligt utan gardin.

Hos oss går dessa gardiner till takfönster under namnet Skylight.

Sköna drömmar

Släpper takfönstret i sovrummet in för mycket morgonsol? Välj en mörkläggande väv som passar till rummets övriga inredning så att du kan njuta av en välförtjänt sömn.

Passande produkter till takfönster

Njut av ljuset – kontrollera värmen

Även uterum, som såväl andra rum, kan ha takfönster. Har du ett rum med takfönster vet du redan hur de släpper in värmen under sommaren. Men visste du att det finns en enkel lösning på problemet? Välj en vacker och energieffektiv Duette® gardin och du får en skön värmereglering året runt, plus den avskildhet du vill ha.

Enkel betjäning för svåråtkomliga takfönster

Funderar du på hur du ska kunna betjäna gardinen till ditt takfönstret? Våra motordrivna betjäningssystem förenklar verkligen tillvaron. Du kan enkelt styra dina gardiner med en fjärrkontroll eller en väggmonterad strömbrytare.

Höjden av elegans

Vackra strukturer, moderna och klassiska färger och mönster, olika transparensnivåer – vårt kompletta utbud av gardiner för takfönster gör det möjligt att skapa den perfekta kombinationen för varje hem.

Besök din lokala Luxaflex® återförsäljare för att se och bläddra i kollektionen med härliga vävar.

Är du i behov av en alldeles unik lösning?

Vi är fullt medvetna om att takfönster kan anta de mest märkliga former och storlekar. Alla våra gardiner måttbeställs, skräddarsys och monteras därför av proffs, vilket innebär att du kan känna dig trygg – allt kommer att passa perfekt.

Boka in en konsultation med din lokala Luxaflex® återförsäljare, för att få kunniga råd om vilken produkt som är rätt för ditt takfönster.