Takfönster

Total kontroll över ljusinsläpp och värme

Ett takfönster är många gånger ett bra sätt att göra ett rum ljusare och luftigare.

Men det man ska tänka på är att det oftast, för att inte säga alltid, blir en värmekälla och här kan en Luxaflex® gardin till takfönster verkligen göra skillnad. Sitter takfönstret dessutom i ett sovrum, blir det nästintill oumbärligt utan gardin.

För mer information om våra gardiner till takfönster – besök någon av våra många Luxaflex® återförsäljare, men här följer några idéer som kan inspirera dig.

Inspiration: Takfönster med solskydd

Luxaflex® mörkläggningsgardin takfönster Luxaflex® mörkläggningsgardin takfönster

Mörklägga takfönster i sovrum

Släpper takfönstret i sovrummet in för mycket morgonsol? Välj en mörkläggande väv som passar till rummets övriga inredning så att du kan njuta av en välförtjänt sömn.

Optimalt val att mörklägga takfönster med är t.ex. Duette® gardiner eller rullgardiner.

I båda kollektionerna väljer du bland ett stort urval färger, så att du kan matcha din övriga inredning. Din lokala Luxaflex® återförsäljare guidar dig fram till den bästa gardinen till ditt takfönster och dina behov.

Takfönster Solskydd - Luxaflex® Duette® gardin

Passande produkter till takfönster

Kontrollera ljus och värme

Även uterum, som såväl andra rum, kan ha takfönster. Har du ett rum med takfönster vet du redan hur de släpper in värmen under sommaren. Men visste du att det finns en enkel lösning på problemet? Välj en vacker och energieffektiv Duette® gardin och du får en skön värmereglering året runt, plus den avskildhet du vill ha.

Reglera ljuset optimalt med en flexibel persienn till takfönster. Precis som på en traditionellt placerad persienn, bestämmer du själv hur mycket ljus du önskar släppa in genom ditt takfönster. Du justerar persiennen enkelt och steglöst i underlisten medan du vinklar persiennerna på en diskret vridknapp.

Enkel betjäning för svåråtkomliga takfönster

Funderar du på hur du ska kunna betjäna gardinen till ditt takfönster? Våra motordrivna betjäningssystem förenklar verkligen tillvaron, varav PowerView® Automation är ett av dem. Du kan enkelt styra dina gardiner med en fjärrkontroll eller en väggmonterad strömbrytare.

Önskar du manuell betjäning väljer du till en dragstång som gör att du enkelt når din gardin.

Luxaflex® rullgardiner till takfönster

Höjden av elegans

Vackra strukturer, moderna och tidlösa färger och mönster, olika transparensnivåer – vårt kompletta utbud av gardiner till takfönster gör det möjligt att skapa den perfekta kombinationen för varje hem.

Besök din lokala Luxaflex® återförsäljare för att se och bläddra i kollektionen med härliga vävar.

Är du i behov av en alldeles unik lösning?

Vi är fullt medvetna om att takfönster kan anta de mest märkliga former och storlekar. Alla våra gardiner måttbeställs, skräddarsys och monteras därför av proffs, vilket innebär att du kan känna dig trygg – allt kommer att passa perfekt.

Börja med att utröna vilka olika alternativ du har genom att boka rådgivning hos din lokala Luxaflex® återförsäljare.