Gardiner till vardagsrum

Vad ska man ha för gardiner i vardagsrum? Här får du våra tips och idéer på vardagsrumsgardiner.

Fördelarna är fler än du tror! När du ska välja gardiner i vardagsrum hjälper det att fundera på hur du använder rummet.

Är vardagsrummet en plats för återhämtning eller där du ser på TV? Är ljuskontroll, privacitet eller energieffektivitet viktiga faktorer? Har du (eller önskar du att du hade) smarta hem funktioner?

Oavsett vilka dina behov är, så hjälper din lokala Luxaflex® återförsäljare dig att välja den bästa lösningen till ditt hem, men här får du några inledande idéer att fundera på...

Gardiner Vardagsrum

Gardiner Vardagsrum

Inspireras!

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra skräddarsydda gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Gardiner för vardagsrum, oavsett stil

Hur ska man tänka kring gardiner? Det är en fråga som många ställer sig när behovet av gardiner till vardagsrum (ganska snart!) dyker upp. Därför har vi här valt att lyfta fram några av våra populära gardinmodeller, så att du enklare ska kunna fatta rätt beslut till ditt vardagsrum.

Från standard- och panoramafönster till skråfönster, takfönster eller vippfönster – oavsett vilken typ av fönster du har i ditt vardagsrum har Luxaflex® passande skräddarsydda gardiner. Du väljer från breda kollektioner med mängder av vackra vävar och praktiska funktioner för att kontrollera ljuset och ge dig ett behagligare inomhusklimat i vardagsrummet.

Plus att vårt automatiska och innovativa betjäningssystem är utvecklat för smarta hem och barnsäkert.

Inspiration: Gardiner för vardagsrum

Luxaflex® gardiner Vardagsrum

Gardiner till vardagsrum – vackra böljande längder

Det mest klassiska valet när det kommer till gardiner i vardagsrummet är gardinlängder från tak till golv.

Med skräddarsydda gardinlängder kommer många positiva fördelar som känslan av rymd i rummet, ombonat, akustiska fördelar och avskärmning. Inredningsfaktorn är hög med långa böljande gardiner och tillsammans med en gardinskena drar du enkelt för och från gardinerna efter behov.

Upplev hela vår vävkollektion hos någon av våra många återförsäljare.

Duette® gardiner Vardagsrum

Energieffektivt och vackert vardagsrum med Duette® gardiner

Om energieffektivitet är en av de viktigaste prioriteringarna för ditt vardagsrum och hem, då är Duette® gardiner ett optimalt val.

Den unika designen skapar ett isolerande lager intill fönstret, vilket hjälper till att reducera energiförbrukningen samtidigt som det håller hemmet svalt på sommaren och varmt på vintern. Duette® gardiner till vardagsrum ger komfort året runt, med andra ord. Hållbart och vackert.

Läs mer om gardinens alla fördelar:

Luxaflex® Rullgardiner Vardagsrum Luxaflex® Rullgardiner Vardagsrum

Stilrent i vardagsrummet med rullgardiner

Dina möbler och golv i vardagsrummet riskerar att blekas även på en molnig dag.

Våra skräddarsydda rullgardiner ger UV-skydd åt ditt hem och du har ett stort urval vävar och designs att välja bland. Kollektionens exklusiva mönster och vackra nyanser låter din rullgardin vara med och förstärka dina inredningsval i vardagsrummet.

Luxaflex® Träpersienner Vardagsrum

Ge värme åt ditt vardagsrum med träpersienner

Om du föredrar en mer naturlig stil i vardagsrummet så är Luxaflex® måttbeställa träpersienner ett bra val eftersom de kompletterar i stort sett alla stilar, från traditionell till modern.

Kollektionen omfattar både FSC-certifierat ädelträ och konstträ med extra hållbarhet – och oavsett vilket val du gör, kommer ditt vardagsrum att bringa värme och karaktär.

Luxaflex® Persienner Vardagsrum

Persienner i vardagsrummet – ett flexibelt val

Ett annat alternativ till vardagsrummet är stilrena och måttbeställda persienner. Tillsammans med PowerView® får du en toppmodern lösning som du enkelt justerar i takt med att behoven ändras under dagen – även när du inte är hemma.

Om ditt vardagsrum har en kombination av stora och små fönster, terrassdörrar och tiltande fönster så är våra persienner ett perfekt val då de passar alla dessa olika fönstertyper.

PowerView® automation för Smarta Hem PowerView® automation för Smarta Hem

Smarta hem med PowerView® automation

Med vårt smarta hem-system PowerView® Automation tidsinställer du enkelt dina Luxaflex® gardiner att öppnas och stängas på egen hand – oavsett tidpunkt – du behöver inte ens vara hemma. Och är du hemma så behöver du bara klicka på fjärrkontrollen eller mobilen, alternativt höja rösten, för att styra dina gardiner till önskat läge.

Och det bästa av allt, PowePowerView® automation med de ledande smarta hem-systemen som t.ex. Google Assistant, Amazon Alexa, Nest med flera...

Luxaflex® Outdoor Screens Luxaflex® Outdoor Screens

Skydda ditt vardagsrum mot UV-strålning och värme

Föredrar du ett effektivt utvändigt solskydd så är det Outdoor Screens du ska läsa mer om.

Dessa utvändiga rullgardiner gör att ditt vardagsrum bibehåller en behaglig temperatur även under årets soligaste dagar. Outdoor Screens, eller vertikalmarkiser som de också kallas, filtrerar ljus och värme, förhindrar bländning samtidigt som du fortsatt kan se ut.

Få rådgivning till de bästa vardagsrumsgardinerna

När du investerar i ditt hem är expertrådgivning avgörande för att du ska fatta rätt beslut som håller längre. Prata med din lokala Luxaflex® återförsäljare som guidar dig genom dina olika gardinval så att du garanterat väljer de gardiner som kommer att fungera bäst till ditt vardagsrum och dina behov.

Gör ett besök i ditt lokala Luxaflex® showroom Gör ett besök i ditt lokala Luxaflex® showroom

Vanliga frågor