Montering

Vi är övertygade om att du kommer att bli stormförtjust i våra gardiner och persienner. Vår förhoppning är att du ska komma att njuta av dem i många år framöver. Men för att du ska känna dig verkligt trygg erbjuder vi också fem års garanti på våra produkter.

Här hittar du anvisningar som hjälper dig att montera dina gardin och bibehålla dem i bästa skick.

Det är mycket viktigt att följa dessa monterings- och bruksanvisningar. Vi ansvarar inte för eventuella problem som uppstår på grund av att monterings- eller bruksanvisningar inte följts.

Vägledning till PowerView®

Lär dig hur du enkelt installerar och programmerar dina Luxaflex® gardiner med PowerView®-motorisering, för att gardinerna automatiskt ska ställa sig i rätt läge, när du vill och från vart du än är.

powerview bruksanvisning

Ta en titt på vår omfattande steg-för-steg referensguide med hjälpsamma instruktionsvideos, eller använd vår Quick Startguide (pdf nedan) för en kort introduktion till PowerView® Motorisering.

Installationsanvisningar till PowerView®

Persienner

Träpersienner

Lamellgardin

Rullgardiner

Twist® gardiner

Hissgardiner

Duette® & Plisségardiner – frihängande modeller

Duette® & Plisségardiner – uppspända modeller

Duette® & Plisségardiner - specialmodeller

Insektsnät

Andra produkter

Saker att tänka på före montering av en Luxaflex® produkt:

Behöver du hjälp?

Har du frågor gällande montering ber vi dig kontakta återförsäljaren, där produkten är köpt. Här kan du också få hjälp med montering av din gardin, så att du säkert kan veta att det blir korrekt utfört.

Här hittar du din lokala Luxaflex® återförsäljare.