Support

Beställ broschyr

Om du vill ha någon av våra senaste inspirationsbroschyrer behöver du bara klicka på ett (eller flera) broschyrnamn nedan och fylla i formuläret.

Beställ broschyr

Ladda ner broschyr

I våra inspirationsbroschyrer hittar du fantastiska bilder och interiörer, kreativa idéer och smarta gardinlösningar. Broschyrerna är den perfekta introduktionen till vår Luxaflex® värld.

Ladda ner broschyr

Vanliga frågor

Skräddarsydda och måttbeställda gardiner och solskydd kan komma med en del frågor. Här har vi listat de allra vanligaste frågorna som vi brukar få. Hoppas du hittar svaret du söker!

Vanliga frågor

Montering

Vi är övertygade om att du kommer att bli stormförtjust i våra gardiner och persienner. Vår förhoppning är att du ska komma att njuta av dem i många år framöver. Men för att du ska känna dig verkligt trygg erbjuder vi också fem års garanti ...

Montering

Måttagning

Luxaflex® rekommenderar att du låter en expert mäta dina fönster och montera dina gardiner för att säkerställa bästa passform och funktion.

Måttagning

Priser

Alla Luxaflex® produkter skräddarsys efter dina önskemål – det finns alltså ingen färdig produkt, eller standardprodukt, att utgå ifrån. Din gardin kommer först till liv när du, tillsammans med en Luxaflex® återförsäljare, gått igenom de tillval, modeller och vävar som finns och slutligen kommit fram ...

Priser

Rengöring

Vi är övertygade om att du under många år framöver kommer glädjas åt din Luxaflex® gardin, var och en med fem års garanti. För bästa underhåll av din Luxaflex® gardin – ladda ner den instruktion gällande rengöring och skötselråd som motsvarar just din produkt.

Rengöring

Luxaflex® Gardinguide

Använd Gardinguiden precis som du vill – och bli klokare i ditt val av gardin.

Luxaflex® Gardinguide