Support

På denna sida hittar du svaren på det mesta när det kommer till FAQ, montering, måttagning och rengöring. Ett samlingsställe med svaren på de flesta frågor du kan tänkas ha, med andra ord.

Återförsäljarens kunskap & service

Återförsäljarens kunskap & service

Våra kunniga återförsäljare är experter på området skräddarsydda Luxaflex® gardiner. De hjälper till att förverkliga dina idéer och ger kompetent mångårig rådgivning.

Återförsäljarens kunskap & service
checklist

Checklista när du ska välja nya gardiner

För att ditt besök hos en Luxaflex® återförsäljare ska gå så smidigt som möjligt är det bra om du har tänkt igenom några punkter, så att vi kan ge dig råd så bra som möjligt. Ta reda på vilka!

Checklista
Luxaflex® priser

Priser

När du ska köpa gardiner finns det flera faktorer som påverkar priset: fönstrets storlek, typ av gardin och behovet av att styra ljuset. Därutöver väljer du färg eller mönster samt vilken typ av betjäning du vill ha.

Luxaflex® priser
Vanliga frågor

Vanliga frågor

Frågorna är många och vi har därför valt att samla de mest återkommande frågor och svar på en sida. Det ger dig en snabb överblick på om just din fråga ställts tidigare och på så sätt får du svar omgående.

Vanliga frågor
Måttagning

Måttagning

Är du osäker på hur du ska mäta ditt fönster för att det ska bli rätt; välkommen till sidan som ger dig goda råd över saker du bör tänka på vid måttagning. Självklart hjälper även våra professionella återförsäljare till med detta.

Måttagning
Montering

Montering

Vill du veta hur du monterar en gardin från Luxaflex® så har du kommit rätt. På denna sida har vi samlat våra monteringsanvisningar under olika produktkategorier så att du snabbt och enkelt kan hitta vad du söker.

Montering
Rengöring

Rengöring

På denna sida kan du som har funderingar på hur du bäst tar hand om din Luxaflex® gardin hitta information om rengöring och allmänna skötselråd. Varje produktgrupp har sin egen anvisning och du klickar bara in på den instruktion som gäller för din produkt.

Rengöring