Support

På denna sida hittar du svaren på det mesta när det kommer till FAQ, montering, måttagning och rengöring. Ett samlingsställe med svaren på de flesta frågor du kan tänkas ha, med andra ord.

Vanliga frågor

Frågorna är många och vi har därför valt att samla de mest återkommande frågor och svar på en sida. Det ger dig en snabb överblick på om just din fråga ställts tidigare och på så sätt får du svar omgående.

Vanliga frågor

Måttagning

Är du osäker på hur du ska mäta ditt fönster för att det ska bli rätt; välkommen till sidan som ger dig goda råd över saker du bör tänka på vid måttagning. Självklart hjälper även våra professionella återförsäljare till med detta.

Måttagning

Montering

Vill du veta hur du monterar en gardin från Luxaflex® så har du kommit rätt. På denna sida har vi samlat våra monteringsanvisningar under olika produktkategorier så att du snabbt och enkelt kan hitta vad du söker.

Montering

Återförsäljarens kunskap & service

Våra kunniga återförsäljare är experter på området skräddarsydda Luxaflex® gardiner. De hjälper till att förverkliga dina idéer och ger kompetent mångårig rådgivning.

Återförsäljarens kunskap & service

Rengöring

På denna sida kan du som har funderingar på hur du bäst tar hand om din Luxaflex® gardin hitta information om rengöring och allmänna skötselråd. Varje produktgrupp har sin egen anvisning och du klickar bara in på den instruktion som gäller för din produkt.

Rengöring

Priser

Tillsammans med din återförsäljare går du igenom de tillval, modeller och vävar du önskar, och din skräddarsydda gardin börjar ta form. Här listar vi rekommenderade från-priser så att du kan få en idé om vad en skräddarsydd gardin kostar.

Priser

Luxaflex® Gardinguide

Luxaflex® Gardinguide är ett perfekt verktyg när du inte riktigt har bestämt dig, eller när du inte vet vad det finns att välja på till dina fönster. Efter tre enkla steg får du förslag på passande gardiner, utifrån dina behov och önskemål.

Luxaflex® Gardinguide