Gardiner till barnrum

Luxaflex® gardiner är säkra, praktiska och vackra, vilket gör dem till ett bra val för barnrummet (och för tonåringens lya!). Barnrum fungerar som multifunktionella rum där både lek och en god natts sömn tar plats – något som ställer krav på gardinerna, både gällande dess mörkläggande funktion men framför allt säkerheten.

Hos din lokala Luxaflex® återförsäljare får du mer hjälp med att välja rätt gardin till barnrum.

Mörkläggande Duette® i barnrum Mörkläggande Duette® i barnrum

Säkra en god natts sömn åt ditt barn

När det blir ljust redan i ottan kan de regelbundna sömnrutinerna ruckas, vilket många av oss har erfarit! Det leder till att barnen vaknar alldeles för tidigt. Men även ljusa sommarkvällar kan ställa till oreda för barn, små som stora. Vem vill gå och lägga sig när rummet fortsatt badar i solsken! Och det är i dessa stunder som Luxaflex® mörkläggningsgardiner är avgörande.

Våra gardiner med mörkläggningsväv gör rummet mörkt, men också svalare. Se till att vädra ut och dra för gardinen en stund innan läggdags för bästa effekt.

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra skräddarsydda gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Duette® gardin med PowerView® i barnrum Duette® gardin med PowerView® i barnrum

Varmt och behagligt, eller svalt och skönt

Luxaflex® Duette® gardiner hjälper inte bara barnen att sova bättre och vakna pigga och utvilade på morgonen. Den unika vaxkakeformen är dessutom konstruerad för att hålla sovrummet varmt och behagligt vintern och svalt och skönt på sommaren – lika säkra och trygga året runt vill säga.

Dessutom hjälper gardinerna till att förbättra akustiken i rummet, genom att absorbera ljud och stänga ute bullret från den störande omvärlden. På så sätt får alla en god natts sömn.

Ta en titt på den fantastiska kollektionen hos din Luxaflex® återförsäljare.

Mörkläggande rullgardiner i barnrum, med PowerView® Automation Mörkläggande rullgardiner i barnrum, med PowerView® Automation

Glatt och färgstarkt

Läckra, djärva färger och spännande mönster. Rullgardiner ger även de minsta en chans att välja något som passar just dem.

Dessutom är rullgardinen, precis som våra övriga gardiner, konstruerad med säkerhet i åtanke. Luxaflex® rullgardiner är ett utmärkt val för alla sovrum – oavsett om rummet tillhör en liten parvel eller tonåringen.

Visa vem du är

Våra kollektioner omfattar hundratals vackra färger och mönster. Här har du möjlighet att ge din kreativitet fritt spelrum bland romantiska blommönster, spännande och modern grafik och glada mönster. Möjligheterna är oändliga.

Se hela urvalet hos din lokala Luxaflex® återförsäljare.

Mörkläggande rosa Duette® i barnrum Mörkläggande rosa Duette® i barnrum

LiteRise®

Med innovativa LiteRise® betjäning behöver du bara dra i underlisten för att placera gardinen i exakt rätt höjd. Där du släpper gardinen stannar den.

Och eftersom den inte har några snören är den dessutom barnsäker.

Automatiserat och motoriserat

För optimal säkerhet och bekvämlighet finns våra motorsystem som automatiskt ställer dina gardiner i rätt läge vid rätt tid på dagen. Själv behöver du inte göra ett endaste dugg.

Hitta en butik

Ange din ort för att se vilken återförsäljare som finns i din närhet.