Vippfönster

Allt fler väljer vippfönster till sin bostad. Det är så mycket enklare att ställa dem på glänt för att släppa in precis lagom mycket frisk luft. För att inte tala om hur mycket enklare det är att putsa fönster som går att vända på.

Perfekt passform

Traditionella gardiner kan tyvärr ställa till problem när man vill öppna sitt vippfönster och därför är Luxaflex® gardiner en utmärkt lösning för den här typen av fönster som öppnas inåt.

Luxaflex® har utvecklat ett komplett sortiment särskilt avsett för vippfönster och vippdörrar. Produkterna, speciellt framtagna för detta, är: persienner, plisségardiner och Duette® gardiner. Dessa smarta produkter har lite olika funktioner och t.ex. erbjuda dig:

  • Enkel montering i glas- eller fönsterramar utan borrning (modell TruFit®)
  • Flexibla Top Down/Bottom up-funktionen
  • Ett stort urval vackra och lyxiga vävar, material och mönster

Beställ en digital broschyr

Utforska möjligheterna och bli inspirerad av våra skräddarsydda gardiner.

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google, där Sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Tack för din beställning!

Inom kort har du din digitala broschyr, fylld till bredden med inspiration.

Plisségardin i tiltande vippfönster Plisségardin i tiltande vippfönster

Plisségardiner

Våra vackra skräddarsydda plisségardiner är konstruerade för att passa precis i vippbara fönster och dörrar.

En plisségardin filtrerar dagsljuset och ger rummet en skön atmosfär. I kombination med vår unika Top Down/Bottom Up funktion når du nya höjder när det gäller avskildhet.

I vårt utbud av fina vävar hittar du mängder av vackra färger, strukturer och mönster, allt från transparenta till mörkläggande.

Till plisségardin med 20 mm väv finns även TruFit®, modellen som sätts upp med lister som tejpas direkt på glaset eller på plast/aluminiumfodret – inga skruvhål!

Duette® i tiltande vippfönster Duette® i tiltande vippfönster

Duette® gardiner

Duette® gardiner är det perfekta valet oavsett storlek på fönster. De kan monteras i de flesta fönsterkarmar, både i vinylfönster och klassiska glasfönster, oavsett om de sitter på vägg eller i tak. Och allt detta utan att du behöver borra eller skruva i fönsterkarmar eller fönsterbågar.

En extra fördel med de energibesparande Duette® gardinerna är deras förmåga att hålla dig sval under sommaren och varm under vintern. Dessutom har vi våra specialvävar som är perfekta för fuktiga rum som kök och badrum.

Till Duette® gardin med 25 mm väv finns även TruFit®, modellen som sätts upp med lister som tejpas direkt på glaset eller på plast/aluminiumfodret – inga skruvhål!

Persienner i lutande vippfönster Persienner i lutande vippfönster

Persienner

De klassiska persiennerna fungerar utmärkt till vippfönster.

En uppspänd persienn sitter perfekt på plats även när fönstret är öppet.

Till persienner med 16 eller 25 mm lameller finns även TruFit®, modellen som sätts upp med lister som tejpas direkt på glaset eller på plast/aluminiumfodret – inga skruvhål!

Välj rätt gardin för ditt vippfönster

Verkar det svårt? Ta kontakt med din lokala Luxaflex® återförsäljare där du får all hjälp du behöver.

Våra kunniga experter hjälper dig hela vägen – från inspiration till gardinmodell så att du kan känna dig helt nöjd med val av gardin, färg, mönster och material.

När du har gjort ditt val får du hjälp med att mäta fönstret, så att du kan vara säker på att dina gardiner kommer att passa perfekt. Slutligen, när din skräddarsydda Luxaflex® gardin är tillverkad, får du hjälp med montering. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av utsikten.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop