Kontakt med Luxaflex®

Luxaflex® tillsammans med vårt nätverk av anslutna återförsäljare finns här för att hjälpa dig. Oavsett om du söker information om en specifik produkt eller har mer allmänna frågor finns vårt erfarna team på plats för att besvara dem.

Söker du inspiration?

Det finns massor av inspiration att hämta i någon av våra många inspirationsbroschyrer. Du väljer själv om du vill bläddra i dem online eller beställa hem dem kostnadsfritt. Du kan också besöka din lokala Luxaflex® återförsäljare som finns på över 80 platser landet över. Hos en återförsäljare med Luxaflex® shop-in-shop välkomnas du till ett unikt och inspirerande gardinuniversum. Här går du på upptäcktsfärd bland många olika gardinlösningar, bläddrar i en mängd olika kollektionsböcker med 100-tals vävar, färger och strukturer. Du får också möjligheten att prova våra olika innovativa betjäningssystem. Våra professionella återförsäljare ger dig råd och tips, därutöver erbjuder de fullservice med måttagning och montering i ditt hem. För Luxaflex® är det nämligen viktigt att funktion och design går hand i hand!

Produktfrågor

Har du frågor om en viss specifik måttbeställd produkt, som du antingen funderar på att köpa eller redan har köpt, ber vi dig kontakta närmaste Luxaflex® återförsäljare. Här får du förutom professionell rådgivning även hjälp med exempelvis mått, pris och hur du bäst underhåller din Luxaflex® produkt.

Hitta en auktoriserad Luxaflex® återförsäljare nära dig.

Övriga frågor

För övriga frågor är du välkommen att kontakta oss.

Telefon

0371-895 00

E-post

info@luxaflex.se

Vill du komma i kontakt med Luxaflex® i ett annat land? Gå till Luxaflex.com.

Kontakta oss

Leave this field EMPTY

Tack.

Vi kommer att kontakta dig via telefon så snart som möjligt.
Under tiden, varför inte anmäla din e-postadress till vårt nyhetsbrev.