Olika fönster

Luxaflex® har gardiner för alla typer av fönster. Men olika gardiner passar till olika fönstertyper. Här har vi samlat de vanligaste fönsterformer och vilka gardiner som passar till respektive.

Takfönster

Takfönster

Takfönster är ett smart sätt till mer ljus, samtidigt som de ger mer rymd till rummet. Nackdelen är värmen de medför. Med Luxaflex® passande gardiner till takfönster bibehåller du ett behagligt inomhusklimat.

Takfönster
Uterum

Uterum

Hur många somrar har du inte önskat att du kunde sitta i ditt uterum, men värmen gör det olidligt? Med rätt gardin kan du njuta av ditt uterum precis när du känner för det!

Uterum
Vippfönster

Vippfönster

Utforska Luxaflex® passande gardinsortiment till vippfönster. Skräddarsytt till vippfönster och vippdörrar.

Vippfönster
Skråfönster

Skråfönster

I takt med att vi öppnar upp våra hem för rymd och ljusinsläpp, ökar också kraven på vackra funktionella gardiner. Se Luxaflex® utbud av gardiner till skråfönster.

Skråfönster
Unika fönsterformer

Udda former

Alla föredrar vi ett personligt och unikt hem, något som t.ex. speglar sig i valet av fönsterformer. Fler och fler väljer udda former som rundade eller trapetsformade. Får dessa fönster då gapa tomma? I vårt skräddarsydda sortiment har vi faktiskt en gardin för de flesta fönsterformer.

Unika fönsterformer