Betjäning

Motordrivet eller manuellt?

Det finns en rad olika sätt för dig att snabbt, smidigt och lätt betjäna dina gardiner och du kommer definitivt att hitta det system som passar bäst för dig och ditt hem.

Hos oss på Luxaflex® har barnsäkerhet högsta prioritet. Att göra produkter säkrare för hem med spädbarn och små barn är en viktig del i vår designfilosofi. Ladda gärna ned vår kostnadsfria broschyr om barnsäkerhet.

Din lokala Luxaflex® återförsäljare hjälper dig gärna att hitta rätt system för ditt fönster och ditt hem.

PowerView® Motorisering

Styr dina gardiner via din smarttelefon, surfplatta eller fjärrkontroll (en s.k. Pebble®). PowerView App, som du laddar ner till din smarttelefon och/eller surfplatta, tillåter dig bl.a. att placera gardinen på önskad plats genom att dra lätt med fingret över skärmen. Appen tillsammans med RemoteConnect gör även så att du kan styra dina gardiner när du är på semester – så att hemmet ser bebott ut. Perfekt kontroll över ljusinsläpp, insyn och säkerhet – både när du är hemma och borta.

PowerView® går att få till:

SmartCord®

Vår unika konstruktion innebär att linan bibehålls kort, oavsett om gardinen är uppdragen eller nerdragen. Du höjer och sänker din gardin enkelt och slipper samtidigt långa linor dinglande eller liggandes i fönsterkarmen.

SmartCord® går att få till:

LiteRise®

Vårt linfria LiteRise®-system gör att du bara behöver dra i gardinens underlist för placera gardinen i exakt höjd. Gardinen stannar precis där du vill.

LiteRise® går att få till:

Top Down/Bottom Up

Öppna gardinen uppifrån och ned eller nedifrån och upp. Gardinen placeras precis där du har behov för det, mitten av fönstret är inte ett problem – en perfekt balans mellan avskildhet och ljusinsläpp med andra ord.

Top Down/Bottom Up går att få till:

Skylight till takfönster

Kontrollera ljusinsläpp och din gardin med en enkel betjäning, särskilt utvecklad för takfönster. Släpp in precis lagom mycket dagsljus för att undgå bländning i TV- och datorskärm eller för att få den där extra sköna sovmorgonen som du längtat efter.

Hos oss går dessa gardiner till takfönster under namnet Skylight.

Skylight går att få som:

Övriga alternativ till betjäning:

Vev eller dragstav

Med en vev eller dragstav kan persienner och andra Luxaflex® gardiner höjas, sänkas och vridas med ett enkelt grepp.

Finns till:

Linsamlare för betjäningslinor

Många Luxaflex® gardiner förses som standard med linsamlare som dras isär när den utsätts för belastning.

Betjäning med lina eller kedja

Om du föredrar lina eller ändlös kedja kommer gardinen med extra säkerhetsfunktioner, som en säkerhetsåtgärd så att små barn inte far illa. Alla Luxaflex® produkter med lina eller kedja är försedda med anpassade säkerhetsfunktioner.