Funktioner

Olika betjäningar

Förutom att din Luxaflex® gardin är skräddarsydd efter dina mått lägger vi stor vikt vid valet av betjäning. Du kan välja om gardinen ska ha motordriven eller manuell betjäning. Här har vi listat våra mest populära alternativ tillsammans med betjäningsvideos som visar hur respektive lösning ...

Olika betjäningar

Energieffektiva gardiner

Visste du att det finns energieffektiva gardiner till dina fönster? Rätt isolerande gardin kan t.ex. hjälpa till att hålla hemmets värme inomhus om vintern precis som den kan hjälpa till att hålla sommarens hetta utanför, för ett behagligare inomhusklimat.

Energieffektiva gardiner

Top Down/Bottom Up

Funktionen Top Down/Bottom Up säkerställer ett perfekt ljusinsläpp, utsikt och avskärmning. Upplev funktionen.

Top Down/Bottom Up

Dag & Natt gardin

Söker du en gardin som mörklägger om natten och förhindrar direkt insyn på dagen? Då kan Luxaflex® Dag &Natt gardin vara modellen för dig. I en och samma gardin har du nämligen två vävar; en mörkläggande och en transparent.

Dag & Natt gardin

Mörkläggningsgardiner

Mörkläggningsgardiner är ett utmärkt val till sovrum, särskilt om du sover bäst i beckmörker. Med mörkläggande gardiner bibehålls temperaturen på en skön nivå.

Mörkläggningsgardiner

Gardiner till badrum

Gardiner till badrum är kanske inte det första man tänker på, men varför inte? Det ger ditt badrum det lilla extra och i kollektionen finns ett brett sortiment gardiner och persienner som är avsedda för att klara vardagen i ett badrum som regelbundet skiftar från ...

Gardiner till badrum

Gardiner till kök

Köket är hemmets hjärta brukar man säga. Här umgås man men det är också här som matlagning och disk tar plats – något som bidrar till temperaturskillnader, stänk och matos. Detta ställer därför krav på dina gardiner och dess väv.

Gardiner till kök

Gardiner till barnrum

Barnrum är hemmets multifunktionella rum där både lek tar plats men även återhämtning i form av en skön natts vila. Detta sätter krav på dina gardiner, både vad gäller funktion men även säkerhet. Här har vi samlat olika modeller på gardiner till barnrum som vi ...

Gardiner till barnrum

Scandinavian Design Collection

Scandinavian Design Collection är en unik rullgardinskollektion från Luxaflex®, där vävarna har mönster från kända formgivare. Du känner igen många av mönstren, vid namn eller design – därför att i vårt urval är bara det bästa bra nog!

Scandinavian Design Collection