Återförsäljarens kunskap & service

Goda råd från experter med mångårig kunskap

Vår varmaste rekommendation är att anlita en expert när du ska införskaffa nya skräddarsydda gardiner.

Det är också anledningen till att vi endast säljer Luxaflex® produkter via ett brett nätverk av oberoende specialister med showroom och mångårig erfarenhet av att guida dig fram till rätt gardinlösning.

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom

Varför välja en Luxaflex® återförsäljare?

Våra duktiga återförsäljare är experter inom området skräddarsydda Luxaflex® gardiner.

Hos en återförsäljare får du hjälp att förverkliga dina idéer och får svar på frågor som t.ex. ljuskontroll, avskärmning och säkerhet.

De många valen kan verka oöverskådliga, men tillsammans med din Luxaflex® återförsäljare blir det enkelt att fatta rätt beslut, som dessutom håller i många år framöver.

Luxaflex® kollektioner Luxaflex® kollektioner

Allt utgår från dina behov

Det första, och viktigaste, steget är att lyssna in dina behov och idéer.

Från mörkläggande lösningar till sovrum, till avskärmning i söderläge, eller att begränsa insyn – din Luxaflex® återförsäljare hjälper dig att bena ut dina behov och föreslår därefter den bästa lösningen.

Denna personliga service är A och O eftersom Luxaflex® gardiner först tillverkas när du gjort de val du önskar. Resultatet blir en unikt skräddarsydd gardin av hög kvalité, perfekt passande till ditt hem och dina fönster. En gardin att njuta av många år framöver med andra ord.

Duette® Dag- & Nattgardin Duette® Dag- & Nattgardin

Bekymmerfritt köp

Att välja nya gardiner bjuder både på glädje och nya upptäckter.

Hos återförsäljaren har du möjlighet att bläddra i Luxaflex® alla kollektioner och se gardinerna i verklig storlek. Känn på de olika materialen och prova de olika betjäningsalternativen för att hitta fram till din favorit.

Luxaflex® shop in shop är fylld med inspiration så att du lättare kan se hur ett rum och fönster förändras med rätt gardiner.

Din Luxaflex® återförsäljare tar hand om dig, varje steg på vägen!

Smarta PowerView® Automation Smarta PowerView® Automation

Smarta gardiner

Innovationer står högt på Luxaflex® dagordning.

I tillägg till hållbarhet och säkerhet, är innovationer en viktig del i vårt arbete framåt. Det är därför Luxaflex® både erbjuder skräddarsydda funktionella gardiner, och intelligenta gardiner som valfritt går att koppla till ditt Smarta hem-system.

Våra smarta gardinmodeller går under namnet PowerView® Automation, som är kompatibelt med t.ex. Google Assistant, Apple HomeKit och Amazon Alexa.

Du upplever PowerView® Automation hos någon av våra många återförsäljare landet över.

Professionell måttagning

Varje fönster har sina konstigheter.

Korrekt måttagning är ett måste för att gardinen ska passa perfekt. Än viktigare är det när gardinen skräddarsys efter dina angivna mått, vilket är ännu en anledning till att ta hjälp av en Luxaflex® expert. Våra återförsäljare erbjuder hembesök där måttagning, men även t.ex. väderstreck, insyn, önskad funktion och färgprover är ämnen för dagen.

Måttagning är viktigt för att försäkra bästa möjliga ljuskontroll, mörkläggning eller avskärmning.

Monterat och klart

Så snart dina nya gardiner har tillverkats och är redo att monteras upp kommer din lokala återförsäljare hem till dig.

Förutom en färdigmonterad gardin, får du också en genomgång av hur du betjänar din Luxaflex® gardin. Därefter är det bara att luta sig tillbaka och njuta av utsikten!

Personlig service

Oavsett om det gäller en gardin eller till ett helt hem – våra återförsäljare finns här med goda råd och personlig service.

Det är i dessa steg vi säkerställer att du kan glädjas åt kvalitet, funktion och stil, vilket också är den stora skillnaden när du väljer en Luxaflex®, skräddarsydd utifrån dina behov.

Hitta din Luxaflex® återförsäljare för att komma steget vidare till dina drömgardiner.