Luxaflex® gardiner, en måttbeställd service

Varför välja Luxaflex® måttbeställda gardiner?

Gardiner med perfekt passform och hög kvalitet

När du investerar i en Luxaflex® gardin är du garanterad kvalitet, unik design och enastående hantverk.

Vår omsorg för detaljer är det som skiljer oss från mängden. Omsorg som tillägnas varenda måttbeställd gardin. När du väljer en av våra gardiner till ditt hem blir det ett hedersuppdrag för oss att se till att du kan njuta av dem i många år framöver.

Skapade utifrån dina önskemål

Varje gardin tillverkas individuellt, utifrån dina specifika behov och önskemål, av noga utvalda material. Från vackra vävar till exklusiva mönster och hållbara material – en Luxaflex® gardin har ett unikt utseende, skräddarsydd efter din livsstil.

Det är vad som skiljer Luxaflex® åt.

Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Luxaflex® hängivenhet

I 70 år har vi ägnat oss åt att studera ljusets egenskaper vid fönstret, för att upptäcka nya sätt att omvandla ljuset, skapa gardiner med optimal avskärmning och tänka energibesparande till våra hem.

Och det är anledningen till varför vi säljer våra produkter genom ett specialistnätverk av oberoende återförsäljare, som var och en är experter på våra gardiner.

Automatiserad gardin Automatiserad gardin

Det ligger en stor skillnad i vår design

Vi tycker självklart att bra design ska vara en vacker upplevelse. Men våra unika och måttbeställda gardiner är så mycket mer. Våra gardiner erbjuder fantastiska möjligheter att reglera ljusinsläppet, de isolerar ditt hem mot värme och kyla för att samtidigt spara energi, de skyddar dina möbler från skadlig UV-strålning och förbättrar akustiken i rummet genom sina ljudabsorberande egenskaper.

Sist men inte minst, gör våra avancerade betjäningssystem hanteringen av gardinerna till ett rent nöje – varje dag.

Gardiner i exklusiv och unik design Gardiner i exklusiv och unik design

Exklusiva kollektioner och inspirerade innovationer

Ända sedan vi skapade aluminiumpersiennen har Luxaflex® varit synonymt med nya spännande produkter.

Vi har sedan dess introducerat unika gardiner som Duette® och Silhouette®. Båda med exklusiv design och spännande vävar som har förändrat människors syn på vad en gardin egentligen är – och kan vara.

Vi har skapat en helt ny värld av valfrihet inom heminredning. Och varenda en av våra vackra gardiner är måttanpassade för att passa dig och just ditt hem, dessutom med fem års garanti.

Showroom med våra gardiner Showroom med våra gardiner

Våra medarbetare är lika speciella som våra produkter

Hos din lokala återförsäljare hittar du välutbildade och kunniga experter, med mångårig erfarenhet av rådgivning till dig som kund. De ägnar mer än gärna sin tid åt att visa dig alla våra produkter och du får självklart se, röra och känna på de olika vävarna. Dessutom kan du prova våra unika betjäningssystem. Frågor är till för att ställas – så passa på.

En Luxaflex® återförsäljare tar hand om hela processen från hembesök och måttagning, till uppmonterade och färdiga gardiner. Allt för att se till att du blir helt nöjd med ditt köp.

Luxaflex® finns som stora och små gardiner Luxaflex® finns som stora och små gardiner

Professionell måttagning och montering

När du har bestämt dig för valet av gardin kommer din återförsäljare hem till dig och mäter. Man gör också en extra avstämning så att gardinvalet överensstämmer med dina ljus- och avskärmningsbehov. Detta är ett viktigt steg, för att försäkra att din skräddarsydda gardin motsvarar dina förväntningar. Nästa steg är nämligen tillverkningen av din unika gardin.

Dagens moderna fönster finns i en mängd storlekar och speciella fönsterformer, för att ge hemmet ytterligare ett designelement. Detta ställer krav på dina gardiner. I våra kollektioner finns i stort sett en gardin för varje fönster, stora som små gardiner, oavsett udda form eller storlek – allt från höga till låga, breda till smala. Till och med snedställda, tiltande och runda fönster har en passande gardinmodell i våra kollektioner.

Och allt detta ställer självklart krav även på måttagningen och senare även monteringen av dina gardiner. Något som en Luxaflex® återförsäljare är specialist på.

Gardiner ur vår Duette® kollektion Gardiner ur vår Duette® kollektion

Vad kostar då en måttbeställd gardin?

Eftersom varje Luxaflex® gardin måttbeställs och skräddarsys efter dina unika önskemål är det inte helt lätt att svara på vad en måttbeställd gardin kostar utan att besöka en återförsäljare. Det är i butiken som den måttbeställda gardinen tar form och växer fram till det som kommer att bli din nya gardin – här bläddrar du i våra många vävkollektioner, upplever olika gardinmodeller och betjäningsalternativ. Du får råd och hjälp utifrån dina fönsters förutsättningar och självklart dina övriga preferenser.

Vi förstår att pris är en viktig faktor, så för att du ska få en indikation på vad en gardin kostar har vi listat våra olika gardinmodeller med ett mått och från-pris.

Gardiner vardagsrum Gardiner vardagsrum

Skillnaden med Luxaflex®

Allt vi gör, det gör vi för att du ska ha glädje av dina gardiner under lång tid framöver.

Skillnaden på att välja en skräddarsydd Luxaflex® gardin som tillverkats unikt till dina fönster och efter dina preferenser, jämfört med en standardproducerad gardin från butikshyllan med begränsade val, är de många år du kan glädjas åt dina gardiner och ditt hållbara val.

Du kan känna dig trygg i ditt val, från första kontakten med din lokala återförsäljare, till professionell måttagning och bekymmersfria montering.

Boka rådgivning hos din lokala återförsäljare, för att börja din resa mot drömgardinerna.