Dag/Natt gardin

Luxaflex® Dag/Natt-gardin består av två gardiner i en och finns både med enkel plisségardin och dubbel, det vill säga Duette®. Du kan alltså välja två vävar med varsin funktion – perfekt till sov- och barnrum, eller hemmabion. Välj en transparent väv, som du använder dagtid, och en tät väv, som mörklägger när du har behov för det.

Dag/Natt gardin i sovrum

En gardin med Dag/Natt funktion, det vill säga två vävar i en och samma gardin, är ett utmärkt val i sovrum eftersom du kan välja en mörkläggande väv att använda nattetid och en transparent väv att använda dagtid. Den transparenta väven låter rummet fyllas av dagsljus medan den skärmar av för direkt insyn. Dag/Natt-gardinen tar inte mer plats än en vanlig gardin!

Gardin Dag/Natt på film

Här nedan ser du Dag/Natt-gardin med en mörkläggande och en transparent Duette®-väv tillsammans med två olika betjäningar; SmartCord® och LiteRise®. Dag/Natt-gardin går även att få med kombinationen Duette®/plissé eller plissé/plissé.

Läs mer om Luxaflex® plisségardiner och Duette®.

Gardin Dag/Natt med SmartCord®:

Gardin Dag/Natt med LiteRise®:

Mer om Luxaflex® Dag/Natt i vår Gardinguide

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt i gardindjungeln – därför finns Luxaflex® Gardinguide! Denna guide har dels en sektion där du i tre enkla steg får svar på vilken gardin som passar dig och dina behov bäst, men du kan också läsa på om olika gardintyper, få inspiration och nyttig kunskap om gardiner. En hjälp på traven helt enkelt.

Klicka här och kom direkt till Luxaflex® Gardinguide.