Inred med vackra & skräddarsydda loungegardiner

  • Trender

Vem vill inte inreda sitt hem med senaste tidens heta trend – loungegardinen! Efter en tids tomma och “gapande” fönster skiftar vi nu över till att vilja ha långa böljande gardiner, gärna från tak till golv.

Och visst är det något alldeles speciellt med dessa vackra vågor som ger rummet den där softa touch många av oss längtat efter.

6 olika gardinmodeller

Luxaflex® gardinlängder – välj mellan sex vackra gardinmodeller, beroende på om du vill inreda med en gardinstång eller gardinskena. Den vita gardinen på bilden nedan heter Wisper och är uppsydd med Swingband för att skapa den vackra loungegardinen. Bland de övriga gardinmodellerna hittar du bl.a. veckbandsgardin och öljettgardin.

LÄS OCKSÅ: Sammet – en doft av lyx >

Skräddarsydda loungegardiner ur vävserien Wisper Skräddarsydda loungegardiner ur vävserien Wisper

Skräddarsytt, redo för upphängning

Varje gardinlängd skräddarsys efter dina mått, önskemål på gardinmodell och väv. Du får därför en helt unik gardinupphängning att inreda ditt hem med. Glöm tanken på för korta, eller för långa, gardiner till dina fönster – en skräddarsydd gardin från Luxaflex® passar perfekt! Det ser nämligen någon av våra erfarna och duktiga återförsäljare till, som erbjuder hembesök med både måttservice och upphängning.

Skräddarsydda gardinlängder i kombination med en Duette® gardin Skräddarsydda gardinlängder i kombination med en Duette® gardin

Toppkvalité – eftersom endast det bästa är bra nog

Kollektionen är handplockad, eftersom bara det bästa är bra nog. Du väljer fritt och brett ur en mängd olika kvalitetsvävar, från tunna linnetyger till mustig sammet. I kollektionen hittar du även mörkläggande vävar, perfekt till sovrummet om du tycker om att sova i mörker. Samtliga vävar är dessutom flamsäkra, som en extra trygghet. När du hittat din favoritväv syr vi upp den till önskad längd och bredd.

LÄS OCKSÅ: Inred ditt hem för avkoppling och hemmamys, med Frida Fahrman >

Skräddarsydd sammetsgardin i kombination med sammetssoffa Skräddarsydd sammetsgardin i kombination med sammetssoffa