Sammetsgardiner – en doft av lyx

  • Trender

Sammet och sammetsgardiner har en svårslagen luxuös maffighet. Bara genom att byta ut några få inredningselemet i hemmet till sammet skapar känslan av lyx.

Grå sammetsgardin i kombination med Duette® Grå sammetsgardin i kombination med Duette®

Sköna kulörer på sammetsgardiner

Sammet bär på fördelen att, förutom maffighet och lyx, ge ett levande intryck – perfekt för lite mer vågade kulörer. Vita sammetsgardiner, beige sammetsgardin, grå och svarta sammetsgardiner i all ära, men en blå sammetsgardin, rosa sammetsgardin eller gröna sammetsgardiner gör verkligen det där lilla extra.

I vår kollektion med skräddarsydda sammetsgardiner hittar du en mängd ljuvliga färger – många märkta med Öko-tex samt flamskyddade. Var och en av våra sammetsgardiner är av hög kvalité och har en täthet som hjälper till att dämpa ljuset i rummet.

LÄS OCKSÅ: Gör så här för att få känslan av lyx i din inredning

Sammetsgardiner i vackra nyanser Sammetsgardiner i vackra nyanser

Varför sammet?

Sammetsgardiner tillhör den lite tyngre gardinfamiljen med sin täthet och lyster. Till skillnad från en tunnare gardin hamnar sammetsgardiner i blickfånget och ger rummet en tydlig karaktär.

Sammetsgardiner hjälper till att dämpa ljusinsläppet, men mörklägger inte. Ytterligare en fördel med sammetsgardiner är att de hjälper till att förbättra rumsakustiken så att du omfamnas av det behagliga mjuka ljudet.

LÄS OCKSÅ: Få ett akustiskt välbefinnande i hemmet

En komplett vävkollektion

Förutom sammetsgardiner omfattas Luxaflex® gardinkollektion av allt från transparenta till mörkläggande vävar. Det finns även reflekterande vävar och de med ljuddämpande egenskaper. Gemensamt för hela kollektionen är den höga kvalitén som kommer med varje skräddarsydda gardinlängd, vilket också gör att du får din gardin uppsydd efter dina exakta mått – precis som Luxaflex® övriga solavskärmningsalternativ.

Förutom att du får måttanpassade gardinlängder, väljer du mellan olika sömnadsmodeller, som t.ex. öljettgardin, loungegardin och klassiskt veckade gardiner.

Nyfiken på mer om kollektionen, vart du kan köpa och uppleva den med egna ögon?

Sammetsgardin i kombination med soffa i sammet Sammetsgardin i kombination med soffa i sammet