Vita gardiner

Varför välja vita gardiner?

Vita gardiner är en utmärkt investering när det gäller solskydd och här är anledningen!

Eftersom vita nyanser är tidlösa har de inget bäst före datum, oavsett vad som händer med mode och trender. Ett bra val på lång sikt! Dessutom är vitt aldrig bara vitt nuförtiden – blåvitt, benvitt, linnevitt, gråvitt – det finns bokstavligt talat hundratals nyanser av vit att välja mellan.

Vita gardiner tar inte så mycket fokus och fungerar därför fint i bakgrunden. De finns i spännande texturer, designs och stilar för att skapa en vacker, skräddarsydd look för ditt hem.

Låt dig inspireras av vår stylists favoritgardiner i vitt.

Låt dig inspireras av vita gardiner

Vita gardiner: Twist® gardiner - Lamellgardiner

Upptäck spännande designs av vita gardiner

Från de senaste ljusfiltrerande vävarna till exklusiva mönster – hos din lokala Luxaflex® återförsäljare kan du se hela sortimentet av vita gardiner. Klicka på de olika nyanserna nedan för mer inspiration!

swatch detail image
swatch viewport image

Inspiration till hemmets alla rum

Vita gardiner: Rullgardiner Vita gardiner: Rullgardiner

Stilrent och vitt

Vi älskar hur ljuset leker genom det diskreta mönstret på våra unika vita rullgardiner.

Med större glasytor att täcka förenar dessa skräddarsydda rullgardiner de stora fönstren och altandörrarna. Och det diskreta mönstret tillför stil utan att ta över den i övrigt neutrala inredningen. Perfekt på alla sätt.

Vita gardiner: Duette® gardin Vita gardiner: Duette® gardin

Varför välja Luxaflex®?

Våra skräddarsydda gardiner, tillverkade efter hög standard med en unik detaljnoggrannhet, förhöjer varje fönster och hem.

Och med personlig service från våra återförsäljare kan du vara säker på att få en fantastisk upplevelse när du köper Luxaflex® produkter. Från exklusiva vävar till de senaste trenderna och klassiska gardiner – vi hjälper dig att skapa en alldeles speciell inredning.

  • Hög kvalitet
  • Stort urval färger och mönster
  • Smarta hem-funktioner för en bekvämare livsstil
  • Utbildade återförsäljare
  • Expertråd och inspiration
  • Mått- och monteringsservice
  • Hållbar design
  • Produkter med 5-års garanti
Vita gardiner: Persienner

Klassisk stil

Persienner och träpersienner i vitt är ett bra val, de har inte bara en smäcker design utan erbjuder också många praktiska fördelar att kontrollera ljuset på och ge avskildhet.

Den precisa vinkeln som de horisontella lamellerna erbjuder innebär att du kan justera ljuset samtidigt som du får avskildhet – när du behöver det.

En annan värdefull egenskap är att lamellerna i stängt läge skyddar mot UV-strålar som kan bleka golv och möbler.

Vita persienner och träpersienner smälter in perfekt i hemmets övriga inredning.

Vita gardiner: Silhouette® gardin Vita gardiner: Silhouette® gardin

Skir vit stil

Om du gillar skira gardiner och uppskattar din utsikt är vår Silhouette® ClearView™ perfekt för ditt hem!

Den skira väven gör att du ser ut klart och tydligt, så att du är ett med omvärlden. Finessen med Silhouette® är att du kan höja och sänka den precis som en rullgardin, samtidigt som du kan vinkla lamellerna likt en persienn.

Var kan man köpa Luxaflex® gardiner?

Om du är igång med att inreda ett rum, men inte är säker på vilka gardiner som passar bäst, finns våra erfarna lokala återförsäljare till hands för att hjälpa dig att välja rätt till ditt hem.

Boka en kostnadsfri konsultation och låt dig inspireras vackra gardiner med praktiska funktioner för ljuskontroll, mörkläggning och avskildhet.