Grå gardiner

Sofistikerad och elegant grå

Oavsett om du väljer dova silvernyanser, blågrå skiffer eller mörk kolfärg är grå toner fortfarande en av de mest önskvärda och tidlösa färger du kan välja till ditt hem och dina fönster.

Grått är sofistikerat och stilrent, och finns i en mängd olika nyanser, från varma till kalla. Och kom ihåg, grått är den mest mångsidiga nyansen eftersom det kompletterar praktiskt taget alla färger på paletten. Det betyder att du kan byta accent- eller väggfärg och dina gardiner kommer fortsatt att passa perfekt!

Från de mjuka tyglamellerna i våra Silhouette® gardiner till den strukturerade stilen hos Duette® gardiner – låt dig inspireras av vårt sortiment av exklusiva grå gardiner!

Elegant och modern design

Grå gardiner: Twist® gardiner med Smart Hem-funktion Grå gardiner: Twist® gardiner med Smart Hem-funktion

Exklusiva nyanser av grått

Grå gardiner: Duette® gardin - Lamellgardiner

Upptäck spännande färgnyanser till grå gardiner

Från de senaste ljusfiltrerande vävarna till mörkläggande, från enfärgat till fina mönster – hos din lokala Luxaflex® återförsäljare kan du se hela sortimentet av gråtonade gardiner. Bli inspirerad!

swatch detail image
swatch viewport image
Grå gardiner: Twist® gardin Grå gardiner: Twist® gardin

Varför välja Luxaflex®?

Vår återförsäljares unika personliga service och expertkunskap är något du helt enkelt inte får när du köper en färdig produkt.

När du investerar i ditt hem vill du uppleva enastående kvalitet och design, med perfekt passform och många års glädje. Varje Luxaflex® produkt är skräddarsydd efter dina unika behov så att du kan vara säker på att få förstklassiga produkter som är designade för att hålla.

  • Kvalitet som förhöjer ditt hem
  • Mängder av färger och mönster
  • PowerView® med Smarta hem-funktion
  • Återförsäljare med expertråd och inspiration
  • Hållbara vävar och material
  • Produktgaranti på 5 år

Dubbelt upp av grå nyanser

Grå gardiner: dubbla Gardinlängder i sober grå Grå gardiner: dubbla Gardinlängder i sober grå

Sofistikerat ljus med Silhouette® gardiner

Grå gardiner: Silhouette® gardin Grå gardiner: Silhouette® gardin
Grå gardiner: Persienn, modell MegaView® Grå gardiner: Persienn, modell MegaView®

Vad gör jag nu?

Boka en personlig konsultation hos din lokala Luxaflex® återförsäljare, för att tillsammans utforska olika alternativ till dina fönster och dörrar.

Våra återförsäljare guidar dig genom en komplett shoppingupplevelse med produktprover i naturlig storlek och ett komplett produktsortiment. Det innebär att du kan uppleva hur varje gardin kan se ut och kännas i ditt hem.

Hitta din drömgardin redan idag!