Gardiner till barnrum

Luxaflex® gardiner är säkra, praktiska och roliga. Vilket gör dem till ett bra val för barnrummet (och för tonåringen) tack vare glada färger och roliga mönster. Dessutom är de praktiska som solskydd och för att skapa avskildhet. Men säkerheten är det absolut viktigaste när du ska välja gardin till barnrum.

Här kan du ta del av vår broschyr om barnsäkerhet här eller besöka din lokala Luxaflex® återförsäljare för att få professionell hjälp med att välja rätt gardin till barnrum.

Kan ljusa morgnar påverka barns sömnrutin?

När det blir ljust redan tidigt på morgonen kan de regelbundna sömnrutinerna ruckas, vilket leder till att barnen vaknar för tidigt. Även ljusa sommarkvällar kan ställa till oreda för barn, små som stora. Vi vet ju alla att de inte alls vill gå och lägga sig medan det fortfarande är ljust! När sängdags också betyder sovdags är Luxaflex® gardiner med mörkläggningsväv ett perfekt val.

Varmt och mysigt eller svalt och skönt?

Våra Luxaflex® Duette® gardiner hjälper inte bara barnen att sova bättre och vakna pigga och utvilade på morgonen. Den unika vaxkakeformen är dessutom konstruerad för att hålla sovrummet mysigt och varmt på vintern och svalt och skönt på sommaren – lika säkra och trygga året runt vill säga.

Tyst som en mus

Duette® gardinerna gör också sovrummet tystare och lugnare genom att absorbera ljud och stänga ute upp till 45% av bullret från den störande omvärlden. På så sätt får alla en god natts sömn. Ta en titt på den fantastiska kollektionen med Duette® gardiner hos din Luxaflex® återförsäljare.

Glatt och färgstarkt

Läckra, djärva färger… spännande mönster… Rullgardiner ger även de minsta av oss en chans att välja något som passar just dem. Och rullgardinen är dessutom konstruerad med säkerhet i åtanke. Luxaflex® rullgardiner är ett utmärkt val för alla sovrum – oavsett om rummet tillhör en liten parvel eller en tonåring.

Visa vem du är

Våra kollektioner omfattar hundratals vackra färger och mönster. Här har du möjlighet att ge din kreativitet fritt spelrum bland romantiska blommönster, spännande och modern grafik och glada barnmönster. Möjligheterna är oändliga. Se hela urvalet hos din lokala Luxaflex® återförsäljare.

LiteRise®

Med vår innovativa LiteRise® betjäning behöver du bara dra i underlisten för att placera gardinen i exakt rätt höjd. Där du släpper gardinen stannar den. Och eftersom den inte har några snören är den dessutom barnsäker.

Motoriserat

För optimal säkerhet och bekvämlighet finns våra motorsystem som automatiskt ställer dina gardiner i rätt läge vid rätt tid på dagen. Själv behöver du inte göra ett endaste dugg.

Vill du veta mer om olika betjäningar?