Måttbeställda gardiner

Över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet genomsyrar varje unik Luxaflex® gardin du väljer. Vi är, och förblir, beslutna att tillverka alla våra produkter för hand.

Vår omsorg för detaljer är det som skiljer oss från mängden. Omsorg som tillägnas varenda måttbeställd gardin. När du väljer en av våra gardiner till ditt hem blir det ett hedersuppdrag för oss att se till att du kan njuta av dem i många år framöver.

Det ligger en stor skillnad i vår design

Vi tycker självklart att bra design ska vara en vacker upplevelse. Men våra unika och måttbeställda gardiner är så mycket mer. De erbjuder fantastiska möjligheter att reglera ljusinsläppet, de isolerar ditt hem mot värme och kyla för att samtidigt spara energi, de skyddar dina möbler från skadlig UV-strålning och förbättrar akustiken i rummet genom sina ljudabsorberande egenskaper.

Sist men inte minst, gör våra avancerade betjäningssystem hanteringen av gardinerna till ett rent nöje – varje dag.

Duette® gardin
Duette® gardin
Silhouette® gardin
Silhouette® gardin

Exklusiva kollektioner och inspirerade innovationer

Ända sedan vi skapade persiennen har Luxaflex® varit synonymt med nya spännande produkter.

Vi har sedan dess introducerat unika produkter som Duette® gardinen och Silhouette® gardinen. Båda med exklusiv design och spännande vävar som har förändrat människors syn på vad en gardin egentligen är – och kan vara.

Vi har skapat en helt ny värld av valfrihet inom heminredning. Och varenda en av våra vackra produkter är måttanpassade för att passa dig och just ditt hem, dessutom med en fem års garanti.

Våra medarbetare är lika speciella som våra produkter

Vi är stolta över vår utmärkta kundservice och över vår förmåga att producera exakt den produkt du har beställt.

Hos din lokala Luxaflex® återförsäljare hittar du välutbildade och kunniga människor med mångårig erfarenhet av att erbjuda expertråd till dig som kund. De ägnar mer än gärna sin tid åt att visa dig alla våra produkter och du får självklart se, röra och känna på de olika vävarna. Dessutom kan du prova våra unika betjäningssystem personligen. Frågor är till för att ställas. Så passa på.

En Luxaflex® återförsäljare tar hand om hela processen från hembesök och fönstermätning till uppmonterade och färdiga gardiner. Allt för att se till att du blir fullständigt nöjd med ditt köp.

Hitta din närmaste Luxaflex® återförsäljare.

Vad kostar då en måttbeställd gardin?

Eftersom varje Luxaflex® gardin måttbeställs och skräddarsys efter dina unika önskemål är det inte helt lätt att svara på vad en måttbeställd gardin kostar, utan att besöka en Luxaflex® återförsäljare. Det är i butiken som den måttbeställda gardinen tar form och växer fram till det som kommer att bli din nya gardin – här bläddrar du i våra många vävkollektioner, upplever olika gardinmodeller och betjäningsalternativ. Du får råd och hjälp utifrån dina fönsters förutsättningar och självklart dina övriga preferenser.

Vi förstår att pris är en viktig faktor, så för att du ska få en indikation på vad en gardin kostar har vi listat våra olika gardinmodeller med ett mått och från-pris. Sidan hittar du här.