Gallery showrooms

Luxaflex® flagship stores i Sverige

Endast det bästa är bra nog! Därför är vårt urval butiker unikt handplockade och erbjuder en personlig service utöver det vanliga, ihop med en exceptionellt hög kunskap om Luxaflex® skräddarsydda gardiner.

Gallery Showroom

Gör drömmar till verklighet

Följ med och upplev Luxaflex® skräddarsydda gardinuniversum i ett av våra Gallery showrooms!

Luxaflex® Gallery showroom Luxaflex® Gallery showroom

Vad gör våra Gallery showrooms unika?

I ett Gallery showroom möts du av minst 50 kvm shopyta, exklusivt med Luxaflex® produkter. I denna shop-in-shop har du möjlighet att se och uppleva fler gardinprover än någon annanstans, vilket självklart gör både oss och den enskilda återförsäljaren lite extra stolta. Ett tätt samarbete mellan Luxaflex® och vårt unika Gallery urval gör att du i dessa butiker kan känna dig säker på att alltid hitta det senaste och bredaste kollektionsutbudet.

 • Störst i Sverige
 • 50 stora produktprover
 • 14 breda kollektioner
 • Flera 100-tals vävprover
 • Mångårig kunskap
 • Personlig service
 • Hembesök
I våra Gallery butiker finns mångårig kunskap I våra Gallery butiker finns mångårig kunskap

Det ska vara kul att shoppa gardiner

Med precisionen hos Luxaflex® och noggrannheten hos våra Gallery återförsäljare kan du lita på att slutresultatet kommer att bli utmärkt – vilket gör ditt gardininköp till ren glädje. Det är i alla fall vår ambition!

Gardinköp i fem enkla steg:

 1. Börja med att leta inspiration, för att ha en idé om vad du är på jakt efter.
 2. Besök ett Gallery showroom och se dina möjligheter. I butiken får du goda råd baserad på mångårig kunskap. Ta med fördel några bilder av ditt hem och dina fönster med dig!
 3. Boka ett hembesök där återförsäljaren tar mått och ser över eventuella hinder. Det är också här det slutgiltiga väv- och färgvalet görs, så att det matchar hemmets övriga inredning.
 4. Beställning av dina skräddarsydda gardiner görs.
 5. Nu är det bara att invänta leverans och uppmontering av dina nya gardiner – som självklart görs av butikens erfarna montörer. Klart!
Med ett öga för detaljer och produkter av hög kvalité Med ett öga för detaljer och produkter av hög kvalité

Varför Luxaflex®?

Var och en av Luxaflex® produkter måttbeställs efter dina mått och önskemål. Det betyder dels att du skräddarsyr din gardin att passa just ditt hem perfekt, dels att vi har möjligheten att erbjuda en lösning till i stort sett alla fönster, oavsett storlek eller form. Detta gör oss unika!

 • Skräddarsydda produkter
 • Passar alla fönsterformer och storlekar
 • Hög kvalité
 • Omsorgsfull framtagning

Det är den höga kvalitén som kännetecknar en Luxaflex® produkt. Vi tar fasta på hållbarhet, både gällande produkt och sättet de framställs på. Valet av skräddarsytt framför massproduktion faller därför naturligt för oss.

Vi värdesätter den personliga service som ett Gallery showroom erbjuder dig. Förståelsen för dina behov och kunskapen om våra produkter gör att du kan känna stor tillit till våra återförsäljare och samtidigt glädjas åt dina gardiner under många år framöver.