Luxaflex® – Originalet många vill jämföra sig med

Vår mission är att vara det ledande varumärket inom vår genre: skräddarsydd fönsterinredning och solavskärmning. Genom en god förståelse för konsumentens behov och önskemål erbjuder Luxaflex® unika gardiner, som är något av vår specialitet – hos oss skräddarsys nämligen varje gardin ner till perfektion genom dina val och mått. Därtill erbjuder Luxaflex® kvalitetsgardiner och inspiration via ett professionellt och personligt återförsäljarnätverk.

Skräddarsydd Luxaflex® Duette® gardin Skräddarsydd Luxaflex® Duette® gardin
Skräddarsydd Luxaflex® hissgardin i badrumsfönster Skräddarsydd Luxaflex® hissgardin i badrumsfönster

Unika gardiner är Luxaflex® specialitet

Luxaflex® strävar efter att ha de vackraste och mest mångsidiga kollektionerna ihop med innovativa lösningar, däribland senaste kompatibiliteten med smarta hem. Som konsument kan du förvänta dig hög service, leveranser i tid, hembesök, mått- och monteringsservice.

Ovan speglar våra varumärkeslöften som är Reliable, Innovative, Inspiring, Social och Original.

Därav är det inte konstigt att många i vår bransch ofta vill jämföra sig med oss. I tillägg till ovan, är det därför viktigt att vara medveten om:

- Endast Luxaflex® erbjuder smarta PowerView® automatisering – systemet som är kompatibelt med t.ex. Google Home, Apple HomeKit och Amazon Alexa (för att nämna några!) för ett komplett och smart hem.

- Endast Luxaflex® har Luxaflex® vävkollektioner – de är unika för varumärket och finns inte komplett någon annanstans på marknaden.

- Endast Luxaflex® tillverkas i våra fabriker – belägna i Falköping, Anderstorp och danska Hornum. Endast ett mindre sortiment exklusiva produkter tillverkas i övriga Europa.

- Endast Luxaflex® erbjuder Luxaflex® kompetenta återförsäljarnätverk – ett väletablerat samarbete landet över med mångårig kunskap och hög servicenivå med bl.a. hembesök, mått- och monteringsservice.

- Endast ett noga utvalt återförsäljarnätverk erbjuder Luxaflex® showroom – en unikt avsatt butiksyta där syftet är att underlätta beslut för konsumenten genom råd och guidning se och prova Luxaflex® olika innovativa och skräddarsydda produkter.

Välkommen till Luxaflex® och Luxaflex® återförsäljarnätverk!

Luxaflex® Showroom

Följ med på konsumentresan – från showroom till hemmet

Se video