Sekretess och cookies

Sekretesspolicy

Vi respekterar integriteten för de som besöker vår webbplats och säkerställer att de personuppgifter du anger behandlas konfidentiellt. Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med kraven i gällande personuppgiftslag.

Syftet med databehandlingen

Dina personuppgifter hanteras aktsamt av oss för att, dels kunna uppfylla och leverera de tjänster du begärt, dels till aktiviteter som syftar till att utöka vår kundbas.

Om du fyllt i ett kontakt- eller registreringsformulär eller skickar ett e-postmeddelande till oss sparas den information du delar med dig av i vår databas.

I de tillfällen du valt att komma i kontakt med en av Luxaflex® anslutna återförsäljare kommer dina personuppgifter att delas vidare till denne.

Klick- och besöksstatistik

Vi registrerar allmän information om besökarna på vår webbplats. Det innebär att IP-adressen till din dator, användarnamn, tidpunkt för besöket och den information som din webbläsare tillhandahåller registreras och används för statistisk, analys av besök och klick på webbplatsen. Vi använder denna information för att optimera webbplatsens funktion.

Vi hanterar dessa uppgifter aktsamt.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att studera hur användarna utnyttjar webbplatsen och för att se hur effektiva våra AdWords-baserade annonser på Googles söksidor är. Resultaten, inklusive adressen till din dator (IP-adressen) överförs till och lagras av Google på servrar i USA. Här läser du mer om Googles sekretesspolicy samt den policy som gäller specifikt för Google Analytics.

Google använder den här informationen för att avgöra hur vår webbplats används, för att ta fram rapporter om webbplatsen som skickas till oss och för att informera sina annonsörer om hur effektiva deras kampanjer är. Google kan komma att överföra denna information till tredje part i de fall då de är juridiskt förpliktigade att göra detta, eller då sådana tredje parter behandlar informationen å Googles vägnar. Vi kan inte påverka detta. Vi har inte gett Google tillstånd att använda erhållen analysinformation i samband med andra Google-tjänster.

Retargeting

Vi använder oss utav retargeting. Denna retargetingteknik gör det möjligt att erbjuda besökare via internet, som visat intresse för vårt varumärke och våra produkter, olika annonsbudskap. Denna typ av annonsering baserar sig på de cookies som du lämnat efter dig vid ditt besök på vår hemsida, och är anonyma.

Sociala medier

Denna webbplats innehåller knapplänkar för att puffa för vissa sidor eller dela dessa på olika sociala nätverk. Dessa knappar skapas av programkod från de sociala medierna. Denna programkod ger upphov till en cookie.

Läs de sociala mediernas sekretessavtal, primärt Facebook, Instagram och YouTube (som kan ändras med jämna mellanrum), för att se vad de gör med dina personuppgifter som de behandlar med denna programkod.

Nyhetsbrev

I de fall du valt att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, där vi primärt ger information om nyheter, erbjudande, tips och råd gällande inredning och fönsterinredning etc., kommer dessa från info@luxaflex.se och sänds dig maximalt 20 gånger per år. Samtliga nyhetsbrev innehåller en länk för att avsluta prenumerationen. Vi hanterar din persondata aktsamt.

Uppringning

I de fall du valt att aktivt kontakta vårt företag via något av våra formulär på hemsidan, kan du komma att bli uppringd av Luxaflex® i syfte om att garantera en optimal service av ditt ärende.

Användning av cookies

Vi använder cookies. En cookie är en liten fil som innehåller information om vår webbplats, och din webbläsare sparar denna cookie på din dators hårddisk. Vi använder cookies för att spara dina inställningar och önskemål. Du kan inaktivera användningen av cookies i din webbläsare.

På vår webbplats är det det amerikanska företaget Google som skapar och sparar cookies. Detta ingår i deras Analytics-tjänst. Vi använder denna tjänst för att undersöka och få rapporter om hur besökarna använder webbplatsen. Google kan komma att överföra denna information till tredje part i de fall då de är juridiskt förpliktigade att göra detta, eller då sådana tredje parter behandlar informationen å Googles vägnar. Vi kan inte påverka detta.

Dina personuppgifter

Om du har en relation till vårt företag har du rätt att ta del av de personuppgifter vi har sparat om dig. Allt du behöver göra är att skicka in en skriftlig förfrågan. Om du upptäcker att informationen innehåller felaktigheter kan du skriva till oss för att begära att vi ändrar eller raderar uppgifterna. Du kan också skriva till oss om du inte vill bli kontaktad angående information om våra produkter och tjänster. All sådan kontakt ska ske skriftligen till följande adress:

E-post: info@luxaflex.se
Adress: Luxaflex Scandinavia AB, Box 144, 334 23 ANDERSTORP
Telefon: 0371-895 00

Ändringar i Sekretess och Cookies policyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra i denna Sekretess och Cookies policy. Alla förändringar publiceras på denna webbplats.