Ett hem fyllt med personlighet

  • Trender

Vi har fått möjligheten att följa våra Silhouette® gardiner hela vägen hem till livsstilsbloggaren Ane Louise Reimer, som har ett helt unikt sinne för inredning. Låt dig inspireras av Ane Louise och hennes hem – där design möter funktion!

Vem bor här?

Det gör Ane Louise men sin familj, som förutom henne själv utgörs av fyra barn och sambon Kenneth. Ane Louise är dansk livsstilsbloggare med Instagramprofilen @anelouisereimer (tidigare @lillesnefnugdk). De har bott i huset, som liggen strax utanför danska Ribe, sedan april 2017.

Silhouette® gardiner hemma hos danska livsstilsbloggaren Ane Louise Reimer Silhouette® gardiner hemma hos danska livsstilsbloggaren Ane Louise Reimer

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

När jag inreder tänker jag i värme – att få med något element från naturen och att det ska kännas hemtrevligt. Jag tycker om den varma färgpaletten. Jag vill gärna sätta min egen prägel och det är viktigt för mig att hitta något nytt, något som jag aldrig har sett tidigare. Jag vill gärna skapa något eget, och många gånger vet jag hur jag vill ha det, innan jag överhuvudtaget vet om det finns eller är möjligt.

Silhouette® gardinen i olika skepnader, hemma hos Ane Louise

Vad föll du för hos Silhouette® gardinen?

Vi letade efter något annan än vanliga gardinlängder eftersom vårt vita golv drar uppmärksamheten åt damm och smuts. Fördelen med de vita golven är att vi ser det som samlas och då kan göra något åt det. Så tanken är ju god!

Det jag föll för i första hand var faktiskt den motoriserade lösningen, som jag först såg på Instagram. Genom att utforska möjligheterna på Luxaflex® hemsida hittade jag snabbt fram till Silhouette®. Jag föll för enkelheten, att den tillsammans med sin transparens ändå ger en mysfaktor.

Silhouette® gardinen finns i flera olika färger. Jag valde den som heter Wood Ash, som är varm i färgen och därför passar perfekt till vår inredning.

Ane Louise bakom en Silhouette® gardin Ane Louise bakom en Silhouette® gardin

Vad tycker du är särskilt smart med PowerView® betjäning?

Vi tycker det är supercool att alla våra gardiner kan rulla upp på samma gång. Så slipper vi ta en gardin i taget, och med våra stora fönsterpartier sparar det oss tid. Och så är det ju bara sån lyx att vi kan styra dem från soffan!

Det är också smart att tidsinställningen gör så att alla gardinerna åker upp på morgonen, den tid vi önskar, och motsvarande på kvällen.

Nyfiken på mer om PowerView®?