Gardiner till badrum

Nu finns det inte längre några skäl till att kompromissa när du vill ge din badrumsinredning det där lilla extra. Vi har ett fantastiskt sortiment av gardiner och persienner från klassiskt till modernt. Samtliga är avsedda att klara av vardagen i ett badrum (eller kök) som regelbundet fylls av kondens och fukt – oavsett hur bra ventilation man har.

Fråga din lokala Luxaflex® återförsäljare vilka gardiner och persienner som fungerar bäst till ditt badrum.

DustBlock® – det perfekta valet för ditt badrum

Ett badrum fylls med jämna mellanrum med mängder av kondens och fukt och de flesta gardinvävar mår inte särskilt bra av detta. Därför rekommenderar vi att badrumsvävar behandlats med DustBlock® – en ytbehandling som gör dem antistatiska och därmed fukt- och smutsavvisande. Gardinen blir enklare att rengöra, och håller sig dessutom vacker under en längre tid.

Smuts- och vattenavvisande vävar

Förutom DustBlock® har vi en mängd andra vävar som även de är antistatiska och därmed fukt- och smutsavvisande, vilket gör dem optimala i både kök och badrum.

Fukt- och smutsavvisande vävar finns till:Persienner ger flexibel avskärmning

Persienner är också ett alternativ till avskärmning i badrum, särskilt om du enkelt vill kunna reglera ljus och insyn. Välj någon av våra tåliga kvalitétspersienner i aluminium, eller varför inte en persienn i konstträ.

Ta kontroll över ljusinsläpp och insyn med Top Down/Bottom Up

Avskildhet är A och O i ett badrum – hemmets verkliga fristad. Vår unika gardinmodell Top Down/Bottom Up ger dig oändliga möjligheter att skapa din alldeles privata fristad, precis som du vill ha den. Välj att öppna gardinen uppifrån, nedifrån eller från båda hållen för att enkelt skapa det perfekta ljusinsläppet tillsammans med begränsad insyn.

Top Down/Bottom Up finns som:Spara energi, även i badrummet

Ett badrumsfönster är som alla andra fönster. Det kan lätt släppa ut upp till 50% av all värme. Fundera därför på om du inte ska välja den energieffektiva Duette® gardinen som med sin unika design bidrar till en behaglig svalka under sommaren och härlig värme under vintern. Den är dessutom motståndskraftig mot vatten och fukt.

Be din lokala Luxaflex® återförsäljare att visa dig alla gardinens unika fördelar.