Gardiner till badrum

Nu finns det inte längre några skäl till att kompromissa när du vill ge din badrumsinredning det där lilla extra. Vi har ett fantastiskt sortiment av gardiner och persienner från klassiskt till modernt. Samtliga är avsedda att klara av vardagen i ett badrum (eller kök) som regelbundet fylls av kondens och fukt – oavsett hur bra ventilation man har.

Fråga din lokala Luxaflex® återförsäljare vilka gardiner och persienner som fungerar bäst till ditt badrum.

Plisségardin, modell Top Down/Bottom Up, i badrum Plisségardin, modell Top Down/Bottom Up, i badrum

DustBlock® – det perfekta valet för ditt badrum

Ett badrum fylls med jämna mellanrum med mängder av kondens och fukt och de flesta gardinvävar mår inte särskilt bra av detta. Därför rekommenderar vi att badrumsvävar behandlats med DustBlock® – en ytbehandling som gör dem antistatiska och därmed fukt- och smutsavvisande. Gardinen blir enklare att rengöra, och håller sig dessutom vacker under en längre tid.

Duette®, modell Top Down/Bottom Up, i badrum Duette®, modell Top Down/Bottom Up, i badrum

Smuts- och vattenavvisande vävar

Förutom DustBlock® har vi en mängd andra vävar som även de är antistatiska och därmed fukt- och smutsavvisande, vilket gör dem optimala i både kök och badrum.

Fukt- och smutsavvisande vävar finns till Duette®, plisségardiner, rullgardiner och lamellgardiner.

Takfönster med persienner, i badrum Takfönster med persienner, i badrum

Persienner ger flexibel avskärmning

Persienner är också ett alternativ till avskärmning i badrum, särskilt om du enkelt vill kunna reglera ljus och insyn. Välj någon av våra tåliga kvalitétspersienner i aluminium, eller varför inte en persienn i konstträ.

Modell Top Down/Bottom Up i badrum Modell Top Down/Bottom Up i badrum

Ta kontroll över ljusinsläpp och insyn med Top Down/Bottom Up

Avskildhet är A och O i ett badrum – hemmets verkliga fristad. Vår unika gardinmodell Top Down/Bottom Up ger dig oändliga möjligheter att skapa din alldeles privata fristad, precis som du vill ha den. Välj att öppna gardinen uppifrån, nedifrån eller från båda hållen för att enkelt skapa det perfekta ljusinsläppet tillsammans med begränsad insyn.

Spara energi, även i badrummet

Ett badrumsfönster är som alla andra fönster. Det kan lätt släppa ut upp till 50% av all värme. Fundera därför på om du inte ska välja den energieffektiva Duette® gardinen som med sin unika design bidrar till en behaglig svalka under sommaren och härlig värme under vintern.

Hitta en butik

Få mer information om gardiner till badrum hos din lokala Luxaflex® återförsäljare.