Panelgardiner

Blå panelgardiner enfärgade
Blå panelgardiner enfärgade

Vackert på höjden och bredden!

Panelgardiner i olika bredder

Luxaflex® panelgardiner går att få i valfri bredd, från 25 cm upp till hela 120 cm. Våra paneler med kardborreband fästs enkelt på panelvagnarna som löper i skenans spår.

Fri placering av paneler

Under dagen förändras ljusinsläppet och därmed också behovet - då flyttar du enkelt på en eller flera panelgardiner. En klar fördel!

Upp till fem spår

Panelskenan finns i allt från två till fem spår. Det som avgör valet av antal spår beror dels på hur bred skena du önskar, men också på hur många panelgardiner du önskar ha.

Panelgardiner med kardborreband
Panelgardiner med kardborreband

Kombinera dina panelgardiner som du vill

Hittar du ett favoritmönster kan du med fördel kombinera mönstrade panelgardiner med t.ex. enfärgade panelgardiner. Panelvåderna fästs enkelt med kardborrband.

Ljusreglering och avskildhet

Välj en tunn panelväv om du vill fylla rummet med ljus, en tät väv om du vill ha extra avskildhet och en mörkläggande panelgardin till sovrummet för att inte låta ljust störa nattsömnen:

  • Transparent
  • Halvtransparent
  • Tät
  • Mörkläggande

Panelgardiner i olika färger

Vita panelgardiner, svarta panelgardiner, grå panelgardiner, gröna panelgardiner, enfärgade eller mönstrade panelgardiner – Luxaflex® panelvävar finns i en mängd ljusa, mörka, jordnära och färgsprakande kulörer. En färg för varje smak helt enkelt.

Se hela urvalet hos din lokala Luxaflex® återförsäljare >.

Betjäning

Antingen väljer du frihängande panelgardiner som du betjänar genom ett tag i väven. I dessa tillfällen rekommenderar vi att ett litet diskret magnethandtag så att du slipper ta direkt på väven. Du kan även välja sammankopplade panelgardiner och i detta tillfälle är betjäning med dragstav det mest optimala.

Mer information får du hos din lokala Luxaflex® återförsäljare >.