Panelgardiner

Vackert på höjden och bredden!

Panelgardiner i olika bredder

Luxaflex® panelgardiner går att få i valfri bredd, från 25 cm upp till hela 120 cm.

Fri placering av paneler

Under dagen förändras ljusinsläppet och därmed också behovet - då flyttar du enkelt på en eller flera paneler. En klar fördel!

Upp till fem spår

Panelskenan finns i allt från två till fem spår. Det som avgör valet av antal spår beror dels på hur bred skena du önskar, men också på hur många panelgardiner du önskar ha.

Kombinera som du vill

Hittar du ett favoritmönster kan du med fördel kombinera det med t.ex. en enfärgad. Panelerna fästs enkelt med kardborrband.

Ljusreglering och avskildhet

Välj en tunn väv om du vill fylla rummet med ljus, en tät väv om du vill ha extra avskildhet och en mörkläggande väv till sovrummet för att inte låta ljust störa nattsömnen:

  • Transparent
  • Halvtransparent
  • Tät
  • Mörkläggande

Färger

Luxaflex® panelgardiner finns i ljusa och mörka toner, enfärgade och mönstrade, jordnära och färgsprakande kulörer – en färg för varje smak helt enkelt.

Se hela urvalet hos din lokala Luxaflex® återförsäljare >.

Betjäning

Antingen väljer du frihängande paneler som du betjänar genom ett tag i väven. I dessa tillfällen rekommenderar vi att ett litet diskret magnethandtag så att du slipper ta direkt på väven. Du kan även välja sammankopplade paneler och i detta tillfälle är betjäning med dragstav det mest optimala.

Mer information får du hos din lokala Luxaflex® återförsäljare >.