Gardiner för dig som älskar elektriska prylar

Luxaflex Twist gardin med PowerView motorisering

Låter ett smart hem som något för dig? Vill du ha lite extra komfort och mys i vardagen? Då kan intelligenta gardiner vara något för dig. Luta dig tillbaka i soffan och låt tekniken sköta resten.

 • Luxaflex Duette gardin, modell Top Down/Bottom Up

  Få ett nytt perspektiv på hemtrevnad

  Det har blivit allt vanligare att bo i intelligenta hem där värme, ljus, ljudanläggningar och annan elektronik ansluts via wi-fi, så att de olika enheterna kan samarbeta och göra vardagen enklare. Gardiner är inget undantag.

  Elektriska gardiner erbjuder nya möjligheter för att förverkliga drömmen om ett riktigt smart hem, där gardinerna dras upp, ned, vinklar och roterar efter din dygnsrytm och dina behov. Det gör din vardag både enklare och mer trivsam.

 • Luxaflex Rullgardin

  Gardiner kan mycket mer än du tror

  Automatiska gardiner kan hjälpa dig med mer än du kanske föreställer dig. Du får mer hemtrevnad med den här intelligenta lösningen.

  Gardinernas uppgift i rummet är inte bara att skydda ditt privatliv, att skydda dig från solen eller att rama in dina fönster. De kan även ge dig fullständig och trådlös kontroll över rummets miljö med hjälp av röststyrning och synkron kommunikation mellan gardinerna. De kan även anslutas till Google Home och andra digitala assistenter. Det är nästan som att ha en betjänt, som styr gardinerna efter dina behov och önskningar.

  Läs om våra intelligenta gardiner PowerView® >

 • Luxaflex Duette gardin, modell Top Down/Bottom Up

  Swipe efter dina behov

  Du kan konfigurera en elektrisk gardins beteenden för en bestämd veckodag, bestämda tidpunkter på dagen, solnedgång eller soluppgång, för en filmkväll, läsning, spel eller när det är dags för en middagslur. Det ger dig en garanterat bra stämning, morgon, middag och kväll.

  Du konfigurerar dina inställningar i PowerView® appen och ställer in läget på dina gardiner genom att swipe på din mobil eller surfplatta. Du kan även kontrollera dem med en Pebble® fjärrkontroll. Du kan ställa in gardinerna individuellt eller få dem att kommunicera synkront rum för rum.

 • Luxaflex Duette gardin med PowerView Motorisering

  Något att skryta om

  Det är lätt att bli skrytsam när du har en elektrisk gardin, som är en oumbärlig del av alla kvalitetsmedvetna smarta hem. Om du känner att du gärna vill skaffa automatiserade gardiner som lyder dina kommandon bör du skaffa en PowerView® Hub. Den utgör nämligen hjärnan i det intelligenta gardinsystem som gör det möjligt att styra gardinerna via wi-fi och synkronisera gardinernas rörelser.

  Läs mer om hubben >

 • Luxaflex Rullgardin

  Framtidens gardiner är smarta

  Med wi-fi-styrda gardiner får du det där lilla extra för dina gardiner. Tekniken kombinerar estetik med fantastisk funktionalitet, vilket ökar trivseln i ditt hem.

  Intelligenta gardiner är allt annat än fula och tråkigt mekaniska. De finns i alla möjliga olika utformningar, färger och mönster. Du kan förvandla de flesta olika typer av gardiner till intelligenta lösningar med hjälp av PowerView®:

  • Rullgardiner
  • Duette® gardiner
  • Plisségardiner
  • Silhouette® gardiner
  • Twist® gardiner
  • Lamellgardiner
  • Persienner
  • Hissgardiner
  • Gardinlängder

  Läs om våra gardinmodeller >

 • Luxaflex Duette gardin, modell Top Down/Bottom Up

  Gardinerna är smartare än tjuven

  Gardiner som styrs med en app kan även fungera som en extra säkerhetsåtgärd när du inte är hemma, men vill få det att se ut som om du är det. Om du har automatiserade gardiner kan du lura tjuvarna utan att behöva klippa ut en massa dansande pappdockor som i filmen Ensam hemma.

  Via wi-fi kan du styra dina gardiner och dra upp eller ned dem när du vill, även när du är på semester. Du kan även ställa in dem så att de gör detta vid bestämda tidpunkter.

 • Luxaflex Twist gardin

  Alltid full kontroll

  Med hjälp av RemoteConnect-funktionen kan du aktivera flera automatiska gardininställningar även när du inte är hemma. Du kan ställa in en mängd olika scenerier i hemmet som körs helt automatiskt. Om du plötsligt vill konfigurera en annan inställning behöver du bara trycka på din RemoteConnect. Det kan till exempel vara bra på varma dagar, när du vill kyla ned sovrummet innan det är dags att gå och lägga sig.

 • Luxaflex Rullgardin

  Solen pratar med dina gardiner

  Våra smarta gardiner är så smarta att de kan beräkna när solen ska gå upp och ned. Det betyder att du kan utnyttja solens energi till fullo. Det innebär även att du kan vakna mer skonsamt på morgonen genom att se till att gardinerna gradvist släpper in mer solljus i takt med att solen går upp.

  Med elektriska gardiner behöver du inte heller bekymra dig om att komma ihåg att dra för gardinerna när solen lyser som starkast. Särskilt under sommaren kan de bländande strålarna bleka möbler och göra så att vardagsrummet blir varmt som ett växthus. Men det är inget du behöver oroa dig för om du bara ställer in dina elektriska gardiner rätt.

  Läs mer i PowerView® broschyren >

Dela

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Hitta en återförsäljare

Vi finns representerade landet över hos våra olika återförsäljare. Varmt välkommen att titta förbi något av våra showrooms.

Hitta återförsäljare

Våra produkter

Med över 60 års erfarenhet, inspirerande design, nytänkande betjäningsmetoder och kvalitet kan vi erbjuda komplett sortiment av måttbeställda gardiner och solavskärmning till dina fönster.

Läs mer
Välkommen till vår värld

Välkommen till vår värld

Följ oss i någon av våra sociala kanaler för mer tips och idéer. Vi finns på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev med produktinformation, tips och inredningsinspiration.

Genom din anmälan till nyhetsbrevet, godkänner du även vår sekretess policy.

The Art of Window Styling