Årets färg: Tranquil Dawn – inred med kulör och glädje

  • Maja Lind
  • Tips

Den här mångsidiga och lugnande färgen skapar en skön känsla av positivitet. Tillsammans med himmelsblått, färgstark korall och djärvt gult för den med sig optimism och skön energi. Blanda enfärgat med moderna mönster för att få en mogen stil med en känsla av lekfullhet.

Hitta balansen

De glada färgerna höjer stämningen i ett rum. Om du använder dem i rätt proportioner kan du skapa en lekfull känsla på den nivå som känns bra för dig.

1. Välj en färg som du vill ha som grundfärg.

2. Lägg till en matchande färg som kompletterar grundfärgen.

3. Välj en stark accentfärg om du vill framhäva funktioner eller detaljer.

LÄS OCKSÅ: Tranquil Dawn – en början på något nytt >

Årets färg, Tranquil Dawn, passar fint ihop med denna lekfulla färgpalett Årets färg, Tranquil Dawn, passar fint ihop med denna lekfulla färgpalett
Luxaflex® Duette® gardiner - Ljuvliga gyllene toner till din inredning

Dynamiska effekter

De här färgerna lugnar, utan att tömma rummet på energi, och kan fungera som en motvikt till en ibland stressig livsstil. Blanda dem med diffusa grafiska former eller texturer så skapas en extra dimension i rummet.

Luxaflex® persienn - Lekfulla färger att kombinera vackert med årets färg, Tranquil Dawn

I fönstret

Finns det något som är bättre än att välkomna säsongens vackra färger med solens härliga strålar? Med Luxaflex® mångsidiga gardiner kan du filtrera ljuset, stänga det ute helt eller låta det flöda in – allt för att skapa rätt känsla hemma.

Luxaflex® plisségardin Luxaflex® plisségardin

Varför Luxaflex®?

Din Luxaflex® återförsäljare har stor kunskap om färg och ljus, och hjälper dig med råd och inspiration för ditt hem och dina fönster. I butiken kan du se mängder av färger på gardiner och vävar och även få en inblick i de senaste trendfärgerna.

Nyanser av årets färg, Tranquil Dawn Nyanser av årets färg, Tranquil Dawn