Smart styrning till dina gardiner

Köp tre valfria PowerView® gardiner och få en Hub på köpet. Värde 2 938 kr.

Hämta din rabattkod, fyll i namn och e-post:

* Obligatoriskt
Nyhetsbrev
Policy *

Din rabattkod är på väg!

Inom kort har du ett mejl från oss med en rabattkod som du tar med dig till butiken. Ett stort urval butiker tar emot din rabattkod och du hittar din närmaste Luxaflex® återförsäljare via länken nedan.

Vi önskar dig en härlig och motoriserad höst!

Hitta butik

Smarta gardiner, för en bekväm livsstil

Kanske har du redan kopplat upp större delen av hemmet till ditt smarta hem-system, eller så står du i startgroparna – oavsett vad, du har nu en ypperlig chans att lägga till hemmets gardiner på listan över automatiserade ting. Just nu får du nämligen Luxaflex® hub på köpet vid köp av tre valfria PowerView® gardiner. PowerView® hub är enheten du kopplar till hemmets WiFi, som gör gardinerna intelligenta. Listan över våra gardiner med PowerView® motorisering är lång och kollektionerna fyllda till bredden med vävar, färger, mönster och kvalitéer – du hittar garanterat snabbt en favorit (eller två!).

Fyll i dina uppgifter och få rabattkoden tillsänd dig. Koden tar du med dig till närmaste Luxaflex® återförsäljare. Återförsäljaren hjälper till med måttagning och montering om så önskas. Erbjudandet gäller under september och oktober, och kan inte kombineras med annat erbjudande. Läs mer om Luxaflex® PowerView® gardiner.