Sammetsgardiner – en doft av lyx

Sammet har en svårslagen luxuös maffighet. Bara genom att byta ut några få inredningselemet i hemmet till sammet skapar känslan av lyx.

Sammetsgardiner – en doft av lyx

Sköna kulörer i sammet

Sammet bär på fördelen att, förutom maffighet och lyx, ge ett levande intryck – perfekt för lite mer vågade kulörer. Vitt, beige, grått och svart i all ära – men sammet i t.ex. blå, puderrosa och lila gör verkligen det där lilla extra.

Till vänster i bild; ett urval vackra sammetsvävar ur Luxaflex® kollektion. Till vänster i bild; ett urval vackra sammetsvävar ur Luxaflex® kollektion.

I Luxaflex® kollektion med skräddarsydda sammetsgardiner hittar du 24 ljuvliga färger – alla märkta med Öko-tex och är flamskyddade. Var och en av sammetsvävarna är av hög kvalité och har en täthet som hjälper till att dämpa ljuset i rummet.

Förutom sammetsgardiner omfattas Luxaflex® gardinkollektion av allt från transparenta till mörkläggande vävar. Det finns även reflekterande vävar och de med ljuddämpande egenskaper. Gemensamt för hela kollektionen är den höga kvalitén som kommer med varje skräddarsydda gardinlängd, vilket också gör att du får din gardin uppsydd efter dina exakta mått – precis som Luxaflex® övriga solavskärmningsalternativ.

Förutom att du får måttanpassade gardinlängder, väljer du mellan fem olika sömnadsmodeller, som t.ex. öljettgardin, loungegardin och klassiskt veckade gardiner.

Nyfiken på mer om kollektionen, vart du kan köpa och uppleva den med egna ögon?

Vacker murrig sammetsgardin i kombination med soffa i sammet Vacker murrig sammetsgardin i kombination med soffa i sammet