hero background

Skräddarsydda gardiner för varje fönster och stil

Se Luxaflex® produkter

• Måttbeställda gardiner • Hög kvalitet • Butiker över hela Sverige • Mått- & monteringsservice

Produktöversikt

Upptäck våra produkter

Alla Luxaflex® produkter och mörkläggningsgardiner skräddarsys, för att passa de flesta typer av fönster och dörrar, oavsett storlek och form.

Se alla våra produkter

Söker du inspiration?

PowerView® Automation

Smarta lösningar som gör livet lite enklare

Tidsinställ dina gardiner efter dina rutiner, du behöver inte ens vara hemma. Men om du nu skulle vara hemma, så kan du välja att röststyra dem!

Läs mer om systemet
None
SPARA 500 KR/MOTOR

Unikt erbjudande på smarta gardiner

Köp PowerView® gardiner under mars och april – spara pengar på motorn! Du sparar 500 kr/motor, det vill säga, köper du tre gardiner med PowerView® automatisering sparar du 1 500 kr.

Erbjudandet gäller alla Luxaflex® gardiner som betjänas med PowerView®, som t.ex. rullgardiner, Duette®, plisségardiner och persienner.

HÄMTA DIN KAMPANJKOD

Hitta en butik

Våra Luxaflex® återförsäljare landet över hjälper dig i hela processen; från rätt val av gardin, till måttagning och montering.

Vägen fram till

Måttbeställda gardiner

Inred dina fönster med Luxaflex® skräddarsydda lösningar, tillverkade med största noggrannhet och ett detaljfokus utöver det vanliga.

Läs mer

Mer om Luxaflex®

Vi vet att valet av nya gardiner och mörkläggningsgardiner inte alltid är så lätt. Därför har vi samlat all vår erfarenhet i lite olika format – till dig, så att du kan välja det som passar dig bäst och förhoppningsvis få svar på de funderingar du har. Vi finns här för dig!

Oavsett vad du har för inredningsstil, kommer du garanterat att hitta din favorit bland någon av våra många måttanpassade kollektioner. En Luxaflex® gardin kommer nämligen till liv först efter att du gjort ditt val av väv, storlek, modell och betjäning.

Våra unika produkter har barnsäker betjäning utan nedhängande linor och är kompatibla med smarta hem. Välj bland t.ex. Duette®, Silhouette®, rullgardiner och gardinlängder – alla skräddarsydda efter dina önskemål.