Välkommen till Luxaflex® – The Art of Window Styling

Ett vackert fönster med rätt ljusinsläpp förändrar allt – både i rummet och i sinnet.

PowerView® Motorisering

Smarta gardiner som gör livet lite enklare

Tidsinställ dina gardiner efter dina rutiner, du behöver inte ens vara hemma. Men om du nu skulle vara hemma, så kan du välja att röststyra dem!

Läs mer om systemet

Produktöversikt

Upptäck våra produkter

Alla Luxaflex® gardiner skräddarsys, för att passa de flesta typer av fönster och dörrar oavsett storlek och form.

Se alla våra produkter
Move left Move right

Söker du inspiration?

Hitta en butik

Våra Luxaflex® återförsäljare landet över hjälper dig i hela processen; från rätt val av gardin, till måttagning och montering.

Vägen fram till

Måttanpassade gardiner

Inred dina fönster med skräddarsydda Luxaflex® gardiner, tillverkade med största noggrannhet och ett detaljfokus utöver det vanliga.

Läs mer

Mer om Luxaflex®

Vi vet att valet av nya gardiner inte alltid är så lätt. Därför har vi samlat all vår erfarenhet i lite olika format – till dig, så att du kan välja det som passar dig bäst och förhoppningsvis få svar på de funderingar du har. Vi finns här för dig!

Luxaflex® – The Art of Window Styling
Oavsett vad du har för inredningsstil, kommer du garanterat att hitta din favorit bland någon av våra många måttanpassade kollektioner. En Luxaflex® gardin kommer nämligen till liv först efter att du gjort ditt val av väv, storlek, modell och betjäningsalternativ.

Våra unika produkter har barnsäker betjäning utan nedhängande linor och är kompatibla med smarta hem. Välj bland t.ex. Duette®, Silhouette®, rullgardiner och gardinlängder – alla skräddarsydda efter dina önskemål.